Minőségi ágynemű kedvező áron!

Mielőtt elindul ágyneműt vásárolni, mindig érdemes elgondolkodni azon, hogy évszaknak mindenképpen megfelelő ágyneműt válasszon. Télire és ősszel jó megoldás lehet a flanel vagy a pamutvászon ágynemű, nyárára viszont szerezzen be egy pamut szatén vagy krepp paplanhuzatot. Weboldalunkon az otthonkomfort.hu-n ezeket mind megtalálhatja ráadásul kedvező áron.

Ágynemű kínálatunk egyik legkiválóbb darabja a Klara 3 részes pamut-krepp ágynemű, amelyhez kapható 1 db paplanhuzat, 1 db párnahuzat és 1 db kispárnahuzat is. Az ágynemű anyaga 100% pamut-krepp és cipzárral van ellátva, tehát könnyen lehet kezelni is. Ezt a típust főleg azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a könnyen kezelhető ágyneműket és a jó minőséget. Anyaga puha és kellemes, alvás közben nyugtat is. Az Isabella pamut-szatén 3 részes ágyneműhuzat anyaga formatartó, tehát egyáltalán nem fakul ki mosásnál. Ez egy kiváló minőségű, könnyen kezelhető ágynemű, amely 100% pamut-szaténból készült. Ezt a típusú ágyneműt 30 fokon érdemes mosni.

A New York 3 részes pamut-perkál ágyneműhuzat egy új akciós termék, amely 100% pamutból készült, anyaga finom, lágy viszont az igénybevételt rendkívül jól tűri. Amennyiben további információkat szeretne megtudni ezekről az ágyneműkről vagy megtekintené a teljes kínálatot, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékről, erre is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és barátságos csapatunk készségesen válaszol minden kedves vásárlónk kérdésére. Ha ön nem elégedett a kiszállított termékkel, akkor 2 hétig még pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?