Kavitációs zsírbontás mindenkinek!

Az ultrahangos kavitáció az ultrahang technológiára támaszkodik a zsírsejtek szétbontására. Az ultrahanghullámok mélyen a bőr rétegeibe kerülnek, és ez zavaró rezgést okoz. A zsírsejtek ezután elválnak egymástól, és kiszorulnak a bőrrétegeiből.

Kavitációs zsírbontás várja önt is a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha önt is érdekelné ez az eljárás, vagy hogy ez az eljárás miből is áll pontosan.  A beavatkozás után néhány nap múlva a zsírsejteket felszívja nyirokrendszere, és hulladékként üríti ki a testéből. Nehéz megmondani, mennyire hatékony ez a kezelés, de a legújabb kutatások ígéretesek. Egy 2019-es tanulmány megbízható forrásokkal 50 ultrahangos kavitáció hatékonyságát tesztelte 50 nő esetében, akiket orvosilag túlsúlyosnak tartottak. A nők fele egyszerűen alacsony kalóriatartalmú étrendet követett, míg a másik fele alacsony kalóriatartalmú étrendet alkalmazott, rádiófrekvenciás és ultrahang testkontúrozási eljárásokkal. 5 hét elteltével az ultrahangos kavitációt kapott nőknél csökkent a testzsír-tömeg.

Egy másik, 2007-ben jóval korábban elvégzett megbízható forrás 30 olyan személyt követett nyomon, akik ultrahangos kavitációs testkontúr-kezelést kaptak. A résztvevők három testkezelés után csökkentek a testzsír-tömegben. A kezelt testzsír területét egy-három centiméterrel csökkentették a vizsgálat végén. Az ultrahangos kavitáció eljárása meglehetősen egyszerű. Orvosa alkohollal sterilizálhatja a kezelés területét. Egy kézi ultrahangos készülék segítségével lassan átmennek testének célterületén. Amennyiben többet tudna meg erről kattintson a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket, így felveheti velünk a kapcsolatot ha kérdéseket tenne fel nekünk.

Vélemény, hozzászólás?