IT tanácsadás – válasszon működő stratégiát!

Cégünk által adott IT tanácsadással olyan stratégiai tervet alakíthat ki, ami összehangolja ezt az IT stratégiát az üzleti folyamatokkal. Minden üzletnek szükségszerű az IT infrastruktúra átértékelése, valamint egy jobb infrastruktúra kialakítása. Cégünk ezt a szolgáltatás olyanoknak nyújtja, akiknek költséghatékonyságra valamint a produktivitás növelésére szorulnak.

Az igényes IT tanácsadás során segítséget nyújtunk azon döntéshozók számára, akik meghatározzák az informatikai megoldásokat és támogatják az üzleti célokat, mindezt a kockázatok ismertetésével. Az ICT Európa Network Kft nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és támogatja a gazdaságos és racionális infrastruktúrák kiépítését. Cégünk leveszi a terhet minden beruházó válláról, és minden követelménynek tökéletesen eleget tesznek, valamint csakis megfelelő alkalmazások és eszközök kerülnek beszerzésre. Csakis így történhet meg egy zökkenőmentek IT fejlesztés. Az IT tanácsadás keretén belül biztosítunk egy rendszerátvilágítást, ami azt jelenti, hogy megnézzük milyen alkalmazásai és rendszerei vannak, illetve, hogy azok milyen állapotban vannak, hogy mennyire használtak.

Azután adunk egy igényösszesítő felmérést, ami egy interjúval kezdődik, és ez alatt az interjú alatt felmérjük az elvárásokat és a fejlesztési szándékokat, valamint a hiányosságokat és a problémákat is. Ez után megegyezés szerint javaslatot teszünk, hogy mindkét fél jól járjon. Ezen kívül biztosítunk egy pontos rendszerterv elkészítését, majd egy megvalósítási projekttervet, amely tartalmazza a véglegesített rendszertervet. Ha felkeltettük érdeklődését, látogassa fel az icteuropa.hu weboldalt, valamint kérdéseivel forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@icteuropa.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?