Ismét a Kovács Autó nyerte el autó-motor kategóriában a Minőségi Díjat

Az Ország Boltja verseny egy nyitott vetélkedő melyre a részvétel boltok számára ingyenes. A párbaj célja, hogy internetes szavazások és vásárlási értékelések, visszajelzések alapján megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat. A díjakért folytatott verseny három kategóriából áll: Verseny a Minőségi díjakért, Verseny a Népszerűségi díjakért, Verseny az Ország Boltja fődíjért.

Ide klikkelve elolvashatja az alkatreszek.hu oldalon, mi a titka a Kovács Autó csapatának, hogy ebben az évben is elnyerték az Ország Boltja Minőségi Díj első helyezését. Az Ország Boltja versenyben automatikusan részt vesznek azok a webshopok, melyek regisztrálva vannak az arukereso.hu oldalon. Az Árukereső azokat a webáruházakat díjazza, melyek kiemelkedő minőséget testesítenek meg. Mindezt vásárlói értékelések és online vásárlások utáni kérdőívek kitöltése alapján.

A Kovács Autó ebben az évben is rászolgált, immáron hetedik alkalommal a győzelemre. Ehhez azonban rendkívül komoly munka szükséges! A Kovács Autó csapata évről évre arra törekszik, hogy a vásárlók minden igényét kielégítsék. Webáruházuk már húsz éve működik, s az elmúlt évek finomhangolásának köszönhetően az oldallátogatók a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben használhatják. Sikerük kulcsa az alázatos munka mellett a megbízható kollégákban rejlik, akik odaadó munkájukkal, önképzéssel támogatják a cég törekvéseit. Az internetes jelenlét is fontos szempont napjainkban, s ennek fényében a Kovács Autó is jelen van a közösségi média közkedveltebb területein. Call centerük pedig lehetővé teszi, hogy azok is szakértői segítséget kapjanak kérdéseikhez, akik nem az online térben szeretnének kapcsolatot teremteni velük. Munkamoráljuk, lendületük maradjon töretlen, hogy további sikereket érhessenek el!