Ismerje meg a CardanGo műhelyét!

Megbízható autószerelő műhelyt találni nem könnyű feladat, azonban nem is lehetetlen. A CardanGo szakemberei több, mint tizenöt év szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, így hatékonyan tudják elvégezni a javítási munkálatokat.

Cardango műhelyben biztos lehet benne, hogy az autója a legjobb helyen lesz. A szakemberek gyors és rugalmas hozzáállásának köszönhetően hamar megoldódik a fennálló probléma. A határidők pontos betartásának, a kedvező áraknak és a teljes körű kiszolgálásnak köszönhetően az autótulajdonosok előszeretettel viszik vissza újra és újra a szakemberekhez az autót. Természetesen a szakemberek minden egyes javítási munkálatra garanciát vállalnak. Márkától függetlenül alapos munkát végeznek. A cég szolgáltatásai a lendkerék, turbófeltöltő, kormánymű, kardántengely, féltengely és szervo szivattyú javítására terjednek ki. Az sem jelent problémát, ha az autót nem tudja napokra nélkülözni, ugyanis rövid időn belül visszakapja, mivel a szakemberek akár pár óra alatt elvégzik a javítási munkálatokat.

A javítás megkezdése előtt a szakemberek alaposan felmérik a pontos hibát, majd a meglévő információk birtokában árajánlatot adnak a javítás költségeiről, valamint a munka elvégzésének határidejéről is tájékoztatják. Nem csak egy éves garanciát kap a munkára, hanem emellé beépítési előírást, minőségi tanúsítványt és mérési jegyzőkönyvet is átnyújtanak. Ha a fentebb említett alkatrészek meghibásodnak, akkor általában annak vannak jelei. Érdemes tisztában lenni ezekkel a jelekkel, valamint, ha ezeket tapasztalja, akkor mielőbb szerelőhöz fordulni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a cardango.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál.