Ismerd meg a MarilyNails legújabb zselés termékcsaládját!

A MarilyNails márkát nem kell bemutatni a manikűr szerelmeseinek, illetve a hivatásos körmösöknek. A márka időről-időre előrukkol valamilyen újítással, aminek köszönhetően még precízebben, alaposabban tudod végezni munkád és le tudod nyűgözni vendégeid!

Acrylgel a MarilyNails kínálatából kedvező árakon! A műköröm építésben hosszú ideig a porcelán és a zselé uralkodtak egymás mellett, ez a két útja volt a műköröm létrejöttének. Mára azonban nem kell feltétlenül választani a kettő között, ugyanis az akrilgél kombinálja a porcelán és a zselé előnyeit, minimalizálva a hátrányokat. Így érthető, hogy az akrilgél népszerűsége egyre csak nő, különösen úgy, hogy megérkeztek a MarilyNails márka legújabb zselés termékei, a Vision Acrylgel termékcsalád. Ezekkel a termékekkel innovatív, jövőbe tekintő szalonmunka valósulhat meg. Az akril zselé tubusos kiszerelésben kaphatók, így igazán könnyen kezelhetők. Az akril zselék a legnépszerűbb színekben kaphatók. Ezek a víztiszta Clear, a mélyebb tónusú, melegebb színhatású Cover Pink és az élénk, kiválóan átkötő White verzió.

A munka megkönnyítése érdekében célszerű Vision ecsetet, illetve Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékot használni a minél pontosabb és gyorsabb eredmény érdekében. A Vision Acrylgel ecset kiváló minőségű, hegyben végződő, lapított befogású ecset, amely Kolinsky szőrből készült. Az ecset különlegessége, illetve a vele való egyszerű munka a felsőkategóriás szőrnek köszönhető. A szőr hosszának köszönhetően a hosszabb, anyag nyújtó mozdulatok is tökéletesen kivitelezhetők. Érdemes a Vision Acrylgel ecsetet is beszerezni az igazán profi munkavégzés érdekében. Ha szeretnéd megtekinteni a fentebb említett termékeket, valamint bővebb információkra van szükséged, akkor látogass el a marilynails.hu webáruházba!