Innováció menedzsment – adja meg vállalatának, ami jár!

Ön is azon gondolkozik, hogy itt lenne az ideje vállalatának egy kutatás-fejlesztési eljárás vagy innováció elkezdéséhez? De nem tudja, hogyan is kezdjen bele, mi is legyen az első lépés? Akkor Önnek a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Intézetnél a helye. Itt nem csak az első lépésekben kaphat segítséget, de akár az egész folyamat levezénylésében is végigkísérheti egy szakavatott csoport.

Az innováció menedzsment segítségével megadhatja vállalatának a kezdőlökést egy sokkal több hasznot hajtó, sikeresebb jövő felé. Glósz és Társa pedig a folyamat összes lépésénél a segítségére lesz. Intézetünk egy 9+1 lépéses folyamatot kínál Önnek az innováció gyakorlati megvalósításához. Mi gondoskodunk a stratégiáról, a projektgenerálásról, minősítésről, jogi védelemről, forrásszerzésről, kivitelezésről, szerződésekről, az adókedvezményekről, értékelésről, és végül még a tudásunkat is szívesen átadjuk Önnek az oktatásunk során. Hiszen lássuk be, mindezekhez valóban szakemberekhez van szükségünk! Mindazonáltal nem erőltetjük rá magunkat Önre. Szolgáltatásainkat természetesen együtt, de önállóan is igénybe veheti.

Ha szeretne szakszerű segítséget kapni egy már két évtizede sikeresen működő cégtől, akkor válasszon minket, és ígérjük, nem fogja megbánni. Érdeklődjön szolgáltatásaink iránt direkt a honlapunkon, az innovacio-menedzsment.hu-n, vagy adja meg telefonszámát ugyanitt, és mi visszahívjuk. De ha inkább Ön telefonálna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 302 4443 telefonszámon, vagy írjon e-mailt, a glosz@glosz.hu címre! Továbbá kollégáink is elérhetőek a weboldalunkon megadott elérhetőségeik segítségével. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat cége fejlesztésére! Csatlakozzon Ön is a honlapunkon megtekinthető számos elégedett ügyfelünkhöz! Az Ön sikere fontos a számunkra.

Vélemény, hozzászólás?