Gyermek szépségversen – Országos verseny a legszebb gyermek címért

Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön gyermeke más, sokkal különlegesebb és tehetségesebb a korosztályánál, akkor nincs más teendője, mint benevezni az országos szépségversenyre. Minden gyermek jelentkezését várjuk, melyek még nem töltötték be a 16. életévüket.

Gyermek szépségversenyek már több éves múlttal rendelkeznek, és évről évre megrendezésre kerülnek. Amennyiben Ön is szeretné a gyermekét megmutatni a nagyközönségnek akkor nincs más teendője, mint hogy a www.kasszandra.hu weboldalunkra látogatni. A honlapunkon található űrlap segítségével már pár kattintás által könnyedén jelentkezhet, csak egy fényképre lesz még szűksége. A jelentkezést követően 8-10 munkanapon belül értesítjük, amennyiben pozitív elbírálásban részesült. A kis versenyzőkről fotósorozatot készítenek. A fotósorozaton készült legjobb fotók később a versenyeken kerülnek bemutatásra. A szépségversenyre 200 gyerek kerül be, melyek közül több korcsoportban versenyezhetnek. Attól függetlenül, hogy mennyire sikeresen zárült a vetélkedő, egy gyereknek sem kell csüggedni.

Minden gyermek ajándékban részesül, és az adataikat a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjában tároljuk el. Az eltárolt adatok bármikor további lehetőségeket nyújthatnak a gyermekeknek. A szépségverseny szervezésének keretein belül modell tanfolyamra is van lehetőség, amely nagyobb eséllyel indítja el a kis versenyzőket az országos megmérettetésen. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a 0670/562-03-95 telefonszámon, illetve írhat a kasszandragyermekmodell@gmail.hu e-mail címre. Adja meg a gyermeke számára azt a lehetőséget, mellyel akár az egész jövőjét is megalapozhatja. Forduljon hozzánk bizalommal, mi valóra váltjuk a gyermeke álmait!

Vélemény, hozzászólás?