Géptároló és egyéb felszerelések jó áron!

Legyen szó egy biztonságos helyről vagy nagy fedett munkaterületről, nálunk megtalálja a megfelelő tárolási megoldást. A gravetti termékek széles skáláját kínálja, hogy szerszámait és gépeit távol tartsa az elemektől, és használatra készen álljanak mindig, minden pillanatban. Rendelkezünk acél kocsibeállókkal, egy- vagy kettős rácsos menedékekkel és szállításra kész fészerekkel.

Géptároló sátor várja a gravetti.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be ide a jobbnál jobb géptároló megoldásokért. Felszerelhető bármilyen beton alátétre vagy azzal egyenértékűre a sokoldalúság és a használhatóság érdekében; a legtöbb munkaterület elhelyezésére alkalmas, és tiszta, professzionális fedett teret biztosít. Használja helyszíni géptárolóként, karbantartó műhelyként vagy nagyméretű berendezések és járművek tárolására; bármilyen fedett kültéri igényhez igazítható. Kerülje el a fémek rozsdásodását és a fák rothadását, ha többletanyagot halmoz fel a gazdaságában vagy a munkahelyén; tartsa őket szárazon, és hosszabbítsa meg élettartamukat a jövőbeni projektekben való felhasználás érdekében ezzel a géptároló sátorral. Könnyen összeszerelhető és telepíthető, miközben sokkal olcsóbb, mint egy hasonló kereskedelmi méretű épület. Tágas tárolóhelyiség körülbelül 2400 négyzetméter fedett térrel, így tágas, védett kültéri területet alkot. Megfelelő rácsos osztásközzel van tervezve a maximális szilárdság és stabilitás érdekében, valamint kb.

Tágas be-/kijárati tere van, amely egyszerű parkolást és dinamikus munkafolyamatot tesz lehetővé. Csúcsos tetőkialakítással és a felhajtható ajtókkal védve van Ön és felszerelése az időjárás viszontagságaitól, miközben növelhető a menedékhely általános stabilitása. További részletekért és minőségi géptárolókért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.