Gépszállítás Győr vonzáskörzetében is!

A túlméretezett vagy nagyon nehéz felszerelésekhez speciális pótkocsira lehet szüksége. A lépcsős fedélzeti és dupla ejtős pótkocsik lehetővé teszik magasabb vagy nehezebb berendezések berakodását és szállítását. Ha az Ön felszerelése különleges pótkocsit igényel, akkor nagy valószínűséggel speciális engedélyekre is szükség lesz. Konzultáljon a szállítási szolgáltatóval, hogy a szükséges engedélyek és különleges szempontok elérhetőek legyenek.

Gépszállítás Győr városában elérhető a bagira21.com weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk, ha ön is olyan szolgáltatót keres, aki elszállítja nehézgépeit, méghozzá biztonságosan. Rövid távolságra történő mozgatáshoz a vontatás választható lehet a felszerelés mozgatásához. Győződjön meg arról, hogy tudja, minek kell történnie a gép biztonságos vontatásához, például a sebességváltó és a gumiabroncsok felkészítése a vontatási körülményekre. A speciális vontatócégek sokféle típusú és méretű berendezést tudnak majd kezelni. Ha nehéz felszerelését külföldre szállítja, van néhány lehetősége erre is. A nehéz berendezések szállításának leggyakoribb módja a roll-on/roll-off (RO-RO). Felszerelését rámpákon keresztül vezetik fel és le a szállítókocsiról. Egy másik lehetőség a lapos állványos konténer. A lapos állvány hasonló a platós teherautóhoz. Nehéz felszerelését a lapos állványra helyezik, majd a szállítóhajóra rakják. Ezek az állványok akár 88.000 font súlyú berendezéseket is képesek tárolni.

Egyes nemzetközi szállítmányok esetében előfordulhat, hogy a szállítás előtt szét kell szerelni a berendezést, majd érkezéskor újra össze kell szerelni. Amikor a felszerelését külföldre szállítja, gondoskodnia kell a szállításról a raktárba vagy a kikötőbe, ahonnan a felszerelés majd tovább indul. Amennyiben többet tudna meg a gépszállítás részleteiről, vagy az árakkal ismerkedne meg, keresse fel bátran a bagira21.com weboldalt.