Fül orr gégészet szakrendelés foglalással az interneten

A fül-orr-gégész olyan orvos, aki a fej és a nyak problémáira specializálódott.  A fül-orr-gégészek korábban kizárólag a fül, az orr és a torok problémáira összpontosítottak. Az elmúlt 50 évben a szakterület kiterjedt a fej és a nyak összes szerkezetére, kivéve a szemet és az agyat.

Fül orr gégészet szakrendelés a foglaljorvost.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes áron, tehát keressen fel minket és itt mindent megtalál. A fül-orr-gégész vizsgálatokat végez, gyakran speciális berendezésekkel a fej és a nyak rendellenességeinek és betegségeinek diagnosztizálására. Tüneteitől függően további vizsgálatokat, például vérvizsgálatot, alvásvizsgálatot vagy nyelésvizsgálatot rendelhetnek el. Az irodájukban átfogó hallás-, egyensúly- vagy allergiavizsgálatot is végezhetnek. Ők egyben orvosok és sebészek, így tudnak kezelést biztosítani gyógyszer felírásával vagy eljárás vagy műtét elvégzésével. A fül-orr-gégészek jóindulatú daganatok és fej-nyaki daganatok kezelését végzik, kivéve a szem- és agyrákokat. Kezelik a mandula- és adenoidproblémákat, a krónikus refluxot (a nyelőcsőbe áramló gyomorsav), valamint a pajzsmirigy-, ideg-, hang-, nyelés- és alvászavarokat.

Arcsérülés vagy műtét után rekonstrukciós plasztikai műtéteket végeznek, valamint az arc és a nyak plasztikai kozmetikai műtéteit. A fül-orr-gégész diagnosztizálja a halláskárosodást, és kezelést vagy tünetkezelést biztosít. Az irodai eljárások közé tartozik a fülzsír eltömődésének eltávolítása, valamint a hallókészülékek felírása és karbantartása. A fül-orr-gégészek olyan műtéteket végeznek, mint a stapedectomia, egy kis csont eltávolítása a fülben, ha az nem működik megfelelően, és cochleáris implantátumok, amelyek lehetővé teszik a hallást. Amennyiben többet tudna meg erről megéri felkeresni a foglaljorvost.hu weboldalt.