FORD alkatrészek pénztárcakímélő áron

A Ford alkatrészek már a 19. század elején nagy hatással voltak az egész világra, és a részben magyar mérnök által tervezett T-mobil egy új korszakot nyitott meg az autógyártás terén. Henry Ford autógyárát 1903-ban hozta létre Detriot-ban, a cég neve pedig Ford Motor Kompany volt. Az alkatreszek.hu weboldalon bővebben olvashat a gyártóról és az alkatrészeket is megtalálhatja.

Minőségi FORD alkatrészek pénztárcakímélő áron kaphatóak tehát az alkatreszek.hu weboldalon, más autómárkák alkatrészei mellett. Henry Ford nemcsak az autógyártást forradalmasította meg, hanem ő volt az első, aki futószalagon szereltette össze autóit, valamint ő alkalmazta először a beszállítói rendszert, vagyis külföldi alkatrészek segítségével építette meg az autókat. Ez ma is jellemző a Fordra, hiszen manapság is több helyen készítenek Ford alkatrészeket, de ez persze már elterjedté vált, ugyanúgy, ahogy a futószalagot is már minden autógyárnál használják. A Ford a hatalmas sikert főleg annak köszönhette, hogy a futószalag gyorsaság, és a külföldi alkatrészek miatt viszonylag olcsó kocsikat készített, amiket az amerikaiak nagyon szerettek.

A Ford legnagyobb sikere a T-modell volt, aminek a tervezésében a magyar Galamb József is segédkezett. Végül Galamb lett a Ford főkonstruktőre, és sokáig végzett ott kiváló munkát a magyar konstruktőr. Ebben az időben még a Ford saját alkatrészeket nem gyártott, napjainkban viszont már ilyenek is készülnek. Amennyiben megtekintené a ford autóalkatrészeket, vagy bővebben olvasna a Ford gyártóról, mindenképpen látogassa fel az alkatreszek.hu weboldalt. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkről, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?