Fontos szempontok távmunka esetén

Folytatjuk tanácsainkat távmunkát végzőknek. A következő lehetőség: adatrögzítés. Ezt bárki csinálhatja. Szükséges eszközök: asztali számítógép, vagy laptop. A munkákat a megbízó fogja elmondani.

Fordítás.

Több weboldal kínál ilyen lehetőséget. Érdemes ezeket átolvasni, mert nagyon jó lehetőség és pénzt lehet keresni vele.

Hirdetéseket lehet feladni az interneten rengeteg apróhirdetést kínáló oldalra. Ha összeszámolom, lehet akár több száz is ebből. Én viszont az első variációt választanám, mert azoknál lehet, kell egy minimális befektetés, de az első fordításnál ez az összeg vissza fog jönni.

Nyelvoktatás Skype-on.

Szükséges eszközök: internet, számítógép, internetes ismeret, Skype. A Skype akár videó telefonálásra is alkalmas interneten keresztül működő szoftver. Sokan dolgoznak így és igen szép összegeket lehet keresni ezzel kis időráfordítással.

Itt természetesen a nyelvtudás elengedhetetlen.

Tolmácsolás.

Önkormányzatoknál érdemes megkérdezni, ha jó a nyelvtudás, hogy van-e szükség tolmács munkaerőre akár ideiglenesen, vagy alkalmi munkaként. Érdemes nagyobb cégeket is felkeresni, akik lehet, szintén adnak alkalmi munkalehetőséget egy jó nyelvtudással rendelkezőnek.

Cikkírás, szövegírás.

Érdemes több nagyobb web portálnál is próbálkozni, mert igen sokan igényt tartanak a fiatal tehetségek írásaira. Érdemes közvetlenül bizonyos média csoportoknál kezdeni a telefonálást, mert ők több web portál is fenntartanak.

Web fejlesztés.

Elengedhetetlen eszköz a számítógép és némely esetben bizonyos programok megléte a gépen. Angol nyelv ismerete szintén előnyt jelent. Grafikus munkákhoz szükséges a művészi hajlam és a jó rajztudás. Akiknek ilyen tapasztalatai vannak, annak javasoljuk, hogy nézze meg az álláshirdetés oldalunkat.

Keresőoptimalizálás.

SEO angolul. Ez egy olyan távmunka lehetőség ami, ha valaki ügyes és ért hozzá, akkor napjainkban nagyon sok pénzt tud ezzel keresni, mint diák, vagy bárki.

Hostess munka.

Erről már mindenki hallott. Több irodával is érdemes felvenni a kapcsolatot. Ne fizessünk semmit előre és tisztázzuk le előre mindig, hogy mettől meddig tart a munkaidő. Ha vidéken vagyunk, akkor az utazás hogyan fog történni.

Forrás: Jooble

Vélemény, hozzászólás?