Fixálásmentes, minőségi festő és díszítő zselé

A díszítő zselé nagy segítségedre lehet, hogy megalkothasd vendéged számára a tökéletes körmöket. A MarilyNails adja a kiváló minőségű alapanyagokat, így már csak rajtad és ügyességeden múlik, hogy meg tudod-e alkotni az ideális manikűrt.

Díszítő zselé használatával csodaszép körmöket alkothatsz, különösen abban az esetben, ha a MarilyNails 3Dimension Colorgel és a MaxPaint Colorgel Free díszítőzseléket használod a manikűr elkészítéséhez. Ezek a telt színek hamar elkápráztatnak csodaszép színeikkel, melyekkel élmény lesz az alkotás és a vendégek is rajongani fognak értük. A szépséges alapszínekkel bátran variálhatsz, így végtelen alternatíva áll rendelkezésre. Érdemes keverőpalettát használni, hogy kényelmesen ki tudj keverni kettő, három szín összekeverésével igazán különleges színkombinációkat. A MarilyNails minőségi díszítő zseléi nem hiányozhatnak a te alapkészletedből sem! Ha egyszer kipróbálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy örömmel fogod használni ezeket a csodás színeket. A színkeverés során a fekete színnel tudsz sötétíteni, míg a fehérrel pasztelizált színeket tudsz kikeverni.

A díszítő zselé használata során arra mindenképp ügyelj, hogy a teljes körömfedésre nem alkalmas, viszont a díszítéshez elengedhetetlen alapanyag. A színkeverés által olyan csodás árnyalatokat tudsz megalkotni, melyek igazán különlegesek. Nem kell attól tartanod, hogy megunod a színeket, hiszen minden alkalommal újabb és újabb színkombinációkat alkothatsz meg! Biztos lehetsz benne, hogy a kikevert árnyalat nem fog egykönnyen szembe jönni veled az utcán. Vendégeid is imádni fogják ezeket a különleges színeket és alig várják, hogy elkészüljön a színes manikűr. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a marilynails.hu webáruházba!