Felújítás Budapesten a Fruity Life Kft.-nél

Az építőiparnak nagyon sok ága-boga van, amihez olyan emberekre van szükség, akik tapasztaltak a szakmában és jól végzik munkájukat. Például a Fruity Life Kft.-nél végzett ácsmunkák, magas nívót képviselnek, mivel túlmutatnak a hagyományos tetőfedésnél alkalmazott megoldásoknál.

Felújítás Budapesten, legyen szó fürdőszobáról, ácsmunkáról vagy fűtéskorszerűsítésről. A Fruity Life Kft., egy olyan cég, amely másfél évtizedes építőipari és négyéves filmes díszletépítői munkatapasztalattal rendelkezik. A munka kezdetét megelőző helyszíni felmérés díjmentes. A felmérés után a felújításról tételes költségvetést és ütemtervet kap a megrendelő. A teljes körű és kulcsrakész felújítás során az itt dolgozó csapat elviszi a bontási hulladékot, beszerzés a felújításhoz szükséges építkezési anyagokat és a munka végeztével kitakarítja az adott helyiséget. Mindez alatt a lényeges munkafolyamatokról fényképeket készítenek, dokumentálnak. Sokszor hallhattuk már, hogy egy építkezés, felújítás során sok az elcsúszás és a megbeszélt időpont helyett, jóval később fejeződnek be a munkálatok. Szemben a legtöbb építőipari céggel, a Fruity Life-nál, a határidő ugyanolyan fontos a csapatnak, mint a megrendelőnek.

Olyan modern építőipari megoldásokkal dolgoznak, amelyek a legjobb korszerű megoldásoknak számítanak. A díszletépítői munkák alatt gyakran új problémával szembesül a csapat, amelyre egyedi megoldást kell találni. Ennek köszönhetően számos új építőipari anyaggal és módszerrel dolgoztak már. Az ilyen jellegű tapasztalatok nagyon jól jönnek bármilyen felújítási munkánál. Ha felújítás előtt áll, akkor válassza a Fruity Life csapatát és garantáltan megvalósul minden elképelése. Látogasson el a www.felujitasportal.hu weboldalra, keresse őket telefonon a +36-30/343-94-87-es telefonszámon, vagy írjon emailt az info@felujitasportal.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?