Exide akkumulátor választék online!

Az Exide a világ egyik legnagyobb akkumulátor gyártója, amely a világ 80 országában szolgálja ki a személygépkocsikat és a könnyű tehergépjárműveket is. Az Exide már 120 éve foglalkozik akkumulátorok gyártásával. Az Exide Az Egyedült Államokban jött létre Georgia államban, a cég központja pedig Miltonban van.

Az Exide akkumulátor alkatrész cégnek vannak üzemei Spanyolországban, Olaszországban, Norvégiában, Németországban, Portugáliában, valamint Lengyelországban és Franciaországban is, tehát Európa nagy részét uralják, ezen kívül pedig természetesen Amerikában is gyártanak, valamint Indiában és Ausztráliában is van gyáruk, ami arra utal, hogy sikerük ténylegesen világhírű. Az Exide nemcsak gyártja ezeket az akkumulátorokat, hanem folyamatosan fejleszti is, és újabb megoldásokkal rukkol elő annak érdekében, hogy az akkumulátorok még jobban és még hosszabb távon jól működjenek. Kutató bázisuk egy perc szünetet sem tart, minden percüket arra használják, hogy újabb és újabb fejlesztésekkel tudjanak előhozakodni. Weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n minden kedves vásárló kedvére válogathat a jobbnál jobb minőségű Exide akkumulátorok széles kínálatában.

Fő erősségük, hogy felügyelet alatt tartják az akkumulátorok felhasználásának komplett folyamatát, tehát találtak megoldást a használt akkumulátorok kezelésére, és azok begyűjtésére is. Ha további információkat szeretne olvasni az Exide akkumulátorokról, vagy alkatrész cégünkről, látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol a teljes Exide készlet megtekintésére is lehetőség van. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és csapatunk készségesen áll minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?