Csomagküldés Japánba? Hogyan?

Ma már szinte a világ minden pontjára küldhetünk csomagot. Japán egy csodálatos sziget, amely napjainkban egyre népszerűbb célpontnak számít a csomagküldés céljából.

További infókért kattintson ide. A 21. században a csomagküldés folyamata viszonylag gyorsnak, egyszerűnek és problémamentesnek nevezhető. Amennyiben Ön is szeretné megtudni a csomagküldés pontos menetét, hogy a bármilyen fennakadásokat elkerülhesse, akkor olvassa el az útmutatónkat. Legyen szó bármelyik országról, pont úgy Japánnal kapcsolatban is vannak bizonyos korlátozások és tilalmak, melyeket ajánlott betartani. Amennyiben ebbe az országba szeretnénk csomagot küldeni, akkor a helyi vámhatóságnak két szempontból kell, hogy megfeleljen a feladott csomagunk. Vagyis, hogy feladott melyik csoportba tartozó árucikket tartalmazza. Az első feltétel, hogy felszámolhassák a helyi díjakat, a másik pedig a csomag megvizsgálása, hogy a bennünk megtalálható cikkek tiltottak-e, illetve korlátozottak-e.

Többek között ezért is nagyon fontos, hogy tisztességesen és pontosan vigye véghez a foglalási folyamatokat. Amennyiben a csomag tartalmának értéke nem haladja meg a 10 000 jent, akkor semmilyen vámot, vagy adót nem kell, hogy fizessünk. Viszont, ha ezt az értéket átlépjük, akkor a vevővel a vámügyintézés fogja felvenni a kapcsolatot, majd elkéri a megfelelő díjat. Japánról nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy nagyon ikonikus ország, és ezen felül nagyon meghatározó ételekkel rendelkezik. Ám sokszor az itt élő külföldiek, nem tudnak ezekkel az ízekkel azonosulni, illetve vágyakoznak az otthoni ízek után. Ilyen esetekben jönnek jól az ételcsomagok, melyek teljesen megengedettek, ha az erre vonatkozó szabályokat betartjuk.

Vélemény, hozzászólás?