Biztonsági ajtó kedvező áron kapható

Egy bejárati ajtó vásárlása során, gyakran döntünk a külső megjelenés vagy az ár alapján, és figyelembe sem vesszük azt, hogy ez az elem véd meg bennünket a behatolóktól.

Egy biztonsági ajtó elengedhetetlen része minden lakásnak. Ez általában acélból készül, hisz az a legstabilabb, után következik a fa, majd a műanyag alapanyagok. Az acél szerkezetűek legtöbbször nem nyújtanak szép látványt, de sokan a biztonság miatt döntenek ezek a modellek mellett. Az ajtoneked.hu oldalon, olyan ajtókkal találkozhat melyek esztétikailag és biztonságilag is megfelelhetnek minden igénynek. Vállalkozásunk mindig szem előtt tartsa, hogy egy valóban modern bejárati ajtó, megfelelő védelemmel kell, rendelkezzen a zajokkal és az erőszakos behatolásokkal szemben, valamint fontos még hogy minden darab, esztétikus kivitelű legyen.

Látogassa meg weboldalunkat, ahol nem csak szép, de valóban biztonságot nyújtó nyílászárókkal találkozhat. A biztonsági ajtó kategóriánkból, válassza a kültéri modellek közül, a PRO 10’ típust. A szigorú követelményrendszernek megfelelően, ez a modell, 10 percig ellenáll a felnyitásnak, az erőszakos kísérletek esetében. Ez bőven elég idő arra, hogy még a kisebb zajt csapó betörőt is, valaki észrevegye. Ennek a modellnek az alapfelszereltségéhez hozzátartozik 18 db záródási pont, főzár, másodzár, 3 mm vastag acéllemez megerősítés az ajtólap teljes felületén, a támadás felőli oldalon. Ezek mellett az idomacél tokszerkezet hang és hőszigetelő anyaggal van kitöltve. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni erről a modellről, esetleg megismerné teljes kínálatunkat, hívjon bennünket a +36 (1) 780-2760-as telefonszámon, vagy írjon az info@biborhaz.hu e-mail címre, illetve jöjjön el bemutatótermünkbe, a 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.-es szám alá.

Vélemény, hozzászólás?