Balesetvédelmi fólia hatalmas választékban!

A balesetvédelmi fólia különösen abban az esetben ajánlott, ha otthonunkban nagy üvegfelületek találhatók. Senki sem szeret arra gondolni, hogy mi van akkor, ha törik az üveg, azonban sajnos ez bármikor előfordulhat akár vihar, egy rosszul eldobott labda, de akár balesetből kifolyólag is!

Balesetvédelmi fólia egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek több oka is van. Vannak, akik családjukat féltik és biztosra akarnak menni, hogy ha törik az üveg, akkor sem hullanak szét a szilánkok és a közelben tartózkodok sem sérülnek meg. Másrészt a fóliák akár a betörők ellen is hatásosak lehetnek. A legtöbb ember komoly megfontolás után választja ki a számára ideális ajtót. Az ablakok biztonságtechnikai szempontból nem kapnak ekkora szerepet, aminek az a következménye, hogy a betörők egyre inkább azon keresztül igyekeznek bejutni a lakásba. A biztonsági fóliák nem csak a szerte szét szóródó szilánkoktól védenek meg minket, hanem a betörők próbálkozásait is képesek meghiúsítani. Legalábbis a behatolásra irányuló próbálkozás ideje a többszörösére nő, így nagy eséllyel a betörő inkább továbbáll.

A balesetvédelmi fólia külső és belső üvegfelületeken egyaránt megállja a helyét. Lehetőleg szakember tegye fel, különösen akkor, ha a fólia MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. A fólia felhelyezését követő harminc nap a kiszáradási időszak, ekkor nem szabad takarítani a fóliát. Fontos, hogy követően is csak hagyományos ablaktisztítószerekkel és puha törlővel lehet tisztítani. Az újságpapírt ecetet és a különféle dörzs hatású törlőket mellőzzük. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol kizárólag MABISZ minősítéssel ellátott ablakfóliákat talál! A balesetvédelmi fóliákkal az Ön üvegfelületei is biztonságosak lehetnek!

Vélemény, hozzászólás?