Arcfeltöltés saját zsírral!

Az örök fiatalság titkát az emberiség már ősidők óta kutatja. Bár azt egyenlőre nem tudjuk megoldani, hogy örökké éljünk, a modern orvostudomány kreatív megoldásainak köszönhetően azonban az már igenis kivitelezhető, hogy megállítsuk, vagy minden esetre lelassítsuk az idő múlásának nyomait. Azt ugyan senkinek sem javasolnánk, hogy plasztikai műtétek végtelen sorozatával kétségbeesett harcba kezdjen az ádáz ellenség, Kronosz ellen, viszont szerencsére léteznek már olyan természetes módszerek is, amelyek nem eredményeznek ijesztő változásokat és nem sodorják veszélybe a páciens egészségét. Azt mondják, a szépségért szenvedni kell, nem árt mégis átgondolni, hogy milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni az esztétikum kedvéért.

Az arcfeltöltés saját zsírral például egészen remek megoldás lehet számos panaszunkra. Ha úgy érzi, a szeme körül éktelenkedő szarkalábak kezdik kétségbe ejteni, vagy szeretné eltűntetni a karikákat és táskákat a szeme alól, esetleg a pattanások után maradt hegek nyomaitól szeretne megszabadulni, akkor ideje felvennie velünk a kapcsolatot! Óriási tapasztalattal rendelkező szakembereink nemcsak hyaluronsavval dolgoznak, hanem a kezelendő személy hasáról vagy belső combjáról eltávolított apró zsírszövetekkel is nagyszerűen boldogulnak. Az ilyen típusú beavatkozások segítségével kiemelhetjük az arccsont szépségét, sőt, valamelyest akár az arc formáján is alakíthatunk.

Maga a műtét nem tart tovább egy-másfél óránál, a beavatkozást követően azonban az érintett felület néhány napig duzzadt lehet, ezt követően azonban marad a fiatalos, kisimult arcbőr. Ha Ön is szeretné visszanyerni arca egykori üdeségét, vagy úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy változtasson a külsején, akkor ne habozzon tovább! Megtalál minket a korutiorvosicentrum.hu weboldalon, ahol munkásságunkról bővebben is beszámolunk!

Vélemény, hozzászólás?