A megfelelő hágcsó létra kiválasztása könnyű folyamat

Lapos tetős épület, ipari területek, és minden olyan építmény esetében, amikor a tetőre való feljutás kardinális kérdés, kiemelkedően fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb kivitelezést válasszuk.

A hágcsó létra nem véletlenül az egyik legelterjedtebb megoldás. A magasba történő mászás során a leglényegesebb szempont, hogy a lehetséges balesetek esélyét a minimálisra redukáljuk. A gravetti.hu által forgalmazott függőleges létrák a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek, ennek köszönhetően a lehetséges felhasználási területek száma igen magas. Laikusként nem is gondolnánk, hogy mekkora jelentőséggel bír, hogy a lehető legmegfelelőbb modellt válasszuk, hisz a felhasználási környezet folyamatosan hatással van az eszköz állapotára is. A hágcsó létra profi kialakításának köszönhetően a lehető legbiztonságosabb módja a tetőre való feljutásnak, ám mielőtt még véglegesítenénk a döntésünket, érdemes a legfontosabb szempontokat figyelembe venni.

Természetesen nem maradhat el a méretezés, hisz elengedhetetlen, hogy pontosan akkora legyen a szerkezet, amekkorára az adott épület esetében szükség van. Szerencsére ha a szükséges adatok birtokában vagyunk, akkor onnantól kezdve már gyerekjáték az egész, hisz a gravetti.hu oldalán megrendelhető hágcsó létrákat a gyárban előszerelik, így nincs szükség utólagos összeállításra, mindösszesen a megfelelő konzolok felszerelése szükséges – ezek lehetnek FRP, vagy rozsdamentes acél konzolok is -, és már szerelhető is a hágcsó létra a felhasználási helyre. A tartósság – és persze a garantált biztonság – érdekében a forgalmazott létrák minden szükséges szabványnak megfelelnek, és a szükséges CE-jelöléssel is el vannak látva, így garantáltan hosszú ideig hibamentesen használhatóak, természetesen a szükséges előírások és óvintézkedések betartásával.