A legjobb statikus tervezés és szakvélemény

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy statikus szakember munkája hatalmas felelősséggel jár. Egy épület tartószerkezete komoly erőhatásoknak van kitéve. A statikusnak pontos számításokat kell végeznie ahhoz, hogy ne történjen komoly baleset az idő múlásával.

A statikus tervezés és szakvélemény elengedhetetlen egy társasház, egy támfal, egy híd vagy akár egy sima acélszerkezet felépítése vagy átépítése esetén. A statikus felelőssége ezekben az esetekben, hogy az épületek a külső erőhatásoknak ellen tudjon állni, ugyanakkor az egyensúlyi állapotuk is tökéletes legyen a tervezés szempontjából. A tervezés, illetve a szakvélemény alkalmával a statikusnak meg kell terveznie vagy fel kell mérnie az állapotát a tartószerkezeteknek. Egy újonnan épített épület esetén a szakembernek egy úgynevezett statikai kiviteli tervet kell készítenie, amely az alapozási tervektől kezdve, egészen a födém vasalásáig, minden apró statikai és kivitelezési részletre kiterjed. A tartószerkezetet érintő módosítások esetében is tervet kell készítenie egy statikusnak egy felújítás során, így ebben az esetben is elengedhetetlen egy szakember szakvéleménye. Fontos, hogy az épület stabilitása megmaradjon hosszú évtizedekig!

Amennyiben statikus szakembert keres, de nem tudja kihez forduljon, ne keressen tovább! Cégünk több éves tapasztalattal áll rendelkezésére, komoly statikai tervezéssel vagy szakvéleménnyel. Forduljon hozzánk bizalommal és garantáltan nem fogja megbánni döntését, mert nekünk fontos a biztonság és az ügyfeleink elégedettsége is. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére legyen szó akár családi házak, társas házak, támfalak vagy hidak statikai tervezéséről. Keresse munkatársainkat a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?