200×220 ágyneműhuzat, lakástextil, párnák, plédek, takarók. Az otthonos hálószobák titka

Imádom a hálószobámat! Imádom a pihe-puha, hatalmas ágyamat! Imádom a gyönyörű és minden este körbeölelő ágyneműimet! Imádok aludni!

Szerencsére elmondhatom, hogy a hálószobám tökéletes. Tökéletesen kényelmes a matrac az ágyrácson és tökéletes a mérete is. Noha egyedül alszom, annak ellenére a 200×220 ágyneműhuzat nekem az igazi, rájöttem. A 200×220 ágyneműhuzat általában azok választása, akik ketten szeretnének vele kényelmesen betakarózni. Én szeretem mindenben a legkényelmesebb dolgokat, így vagyok az ágyneművel is. Minél nagyobb, annál jobb. A 200×220 ágyneműhuzat alatt nem fázom, és nem ébredek arra, hogy teljesen lecsúszott rólam a paplan.

Mitől mondható még tökéletesnek a hálószobám?

Sok-sok párna! Imádom a párnákat! Minden alkalomra van valami díszpárnám, amivel feldobom az aktuális ünnepi, vagy épp szürke hétköznapi hangulatot. Van tavaszi virágos, van karácsonyi, van őszi színekben díszített és van kutyás díszpárna is, mert odavagyok a kutyákért.

A következő szuper kényelmet adó lakástextil a hálószobámban a vastag és mindig meleg, kör alakú shaggy ágyelő szőnyegek. Otthon szinte mindig mezítláb vagyok, nekem úgy kényelmes. A hálóban este fáradtan, vagy reggel félálomban is jó érzés rájuk lépni. Az otthonos érzethez szerintem hozzá tartozik a sok-sok szőnyeg, amelyek közül nekem a shaggy szőnyeg a kedvencem.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Harmadik fontos dolog számomra a sötétítés. Legmélyebben és legpihentetőbben csak teljes sötétségben tudok aludni, ezért a sötétítő függöny az én hálószobámból nem hiányozhat. Mások is, főleg nő társaim inkább csak sötétben tudnak megfelelően pihenni éjszaka. A fényzáró sötétítő függöny egy tökéletes hálószoba egyik alapvető kelléke. Nagyon szép színekben lehet őket beszerezni, ezzel is díszítve és hangulatossá varázsolva a hálót.

Elérkeztünk a megosztó részéhez a témának. Legyen TV a hálószobában, vagy se? Véleményem szerint, egyértelműen ne legyen! Gyakran hallani, hogy sokan csak akkor tudnak elaludni, ha van valami háttérzaj, amit a TV ad. Szerintem sokkal jobb volt a világ TV nélkül. Rengeteg időt elvesz tőlünk az értelmetlen tv műsor. Szeretem a jó filmeket és szoktam is házimozizni, de csakis a nappaliban. A hálószoba részemről csak az alvásról szól és nincsenek is alvási problémáim.

Ha Neked vannak és eddig nem tudtad kiküszöbölni a gondot okozó forrást, érdemes eltöprengeni ezen a problémán. Dobd ki a hálódból a TV-t és szerezz be egy hatalmas, kényelmes 200×220 ágyneműhuzat garnitúrát.

Vélemény, hozzászólás?