Tudjon meg többet terhességi kalkulátor segítségével

A menstruációs ciklus ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy többet tudjon meg a terhességéről. A menstruációs ciklus a vérzés kezdetétől egészen a következő ciklus megjelenéséig tart. A ciklus általában 28 napig tart, de vannak akiknél 27 vagy éppen 29 napos, de természetesen léteznek hosszabb és rövidebb ciklusok is. Bővebben erről a foglaljorvost.hu weboldalon olvashat majd.

A terhességi kalkulátor segítségével villámgyorsan kiszámolhatja, hogy mikorra várható a terhesség, hogy éppen hányadik hétben van és hogy mi a teherbeesés pontos ideje. Ha ön is többet szeretne megtudni saját terhességéről, akkor nem kell messzire mennie, hiszen terhességi kalkulátorunk profi és megbízható munkát végez, csak tudnia kell ehhez a menstruációs ciklus hosszát és az utolsó menstruáció időpontját. A terhesség szempontjából nagyon fontos az ovuláció vagy másnéven peteérés, ami a menstruáció első napja utáni két hétben következik be és egyetlen napot vesz igénybe és a peteérés a terhesség kiteljesedése. Próbálja ki a terhességi kalkulátorunkat és nem fogja megbánni.

Amennyiben bővebb leírást és további információt szeretne olvasni a terhességről, a menstruációról, az ovulációról és a terhességi kalkulátorról látogassa fel bátran weboldalunkat a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt többet tudhat majd meg ezekről a témákról, és várandósságot gondozó orvosnál is foglalhat időpontot. Weboldalunkon már több mint százezer időpontot foglaltak már sikeresen. Ha kérdések merülnének fel a terhességi kalkulátorral, a foglalással és a terhességgel kapcsolatban, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1491 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címen és itt minden kérdésre megválaszolásra kerül.

Vélemény, hozzászólás?