Thule a minőság záloga!

Legyen szó a látványos természet felfedezéséről, vagy a családdal és barátaival való utazásról a világban, mindannyian szenvedélyesen éljük az aktív életet, ehhez pedig gyakran sok csomagra van szükségünk.

Kifogástalan minőségű Thule tetőboxok kaphatóak az interneten az alkatreszek.hu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk bátran, ha ön is rendelni szeretne egy minőségi Thule kerékpártartót. A Thule-nál azért dolgoznak, hogy több időt töltsön szenvedélyeinek élvezésével – ami azt jelenti, hogy kevesebb időt kell eltöltenie azzal, hogy aggódjon a csomagok miatt. Több mint 75 éve a Thule megoldásokat hoz létre az élet kalandjainak egyszerűsítésére. Fókuszunk teljesen az intelligens, stílusos termékek kifejlesztésére irányult, amelyek környezetbarátak, kiváló minőségűek, biztonságosak és könnyen használhatók. Mindezt azért, hogy mindenhová elvihesse azokat a dolgokat, amelyek a legjobban érdeklik. 1942-ben a svédországi Småland legmélyebb erdőjében Erik Thulin, a szabadtér szerelmese alapította a Thule-t. Azóta a minőségi termékek tervezésére és fejlesztésére összpontosítanak, amelyek segítenek a felszerelés hordozásában, bárhová is viszi a szíve.

A Thule Test Program ™ több mint 25 Thule tesztszabványt tartalmaz, amelyek messze meghaladják a jelenlegi ISO szabványt. Terméktesztjeik részeként termékeiket a Thule Crew használja, akik képesek a szélsőséges tesztelésre a való életben. Kortárs termékeket fejlesztenek ki az igényes felhasználók számára. Céljuk az élettartamra épített termékek megtervezése, tesztelése és gyártása. A Thulenál egy fenntarthatóbb világhoz kívánnak hozzájárulni innovatív, jó minőségű és felelősségteljesen előállított termékek révén, amelyek inspirálják az embereket a szabadban való aktív életre. Amennyiben megtekintené a Thule kínálatot kattintson az alkatreszek.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?