Székhely szolgáltatás alacsony áron

A székhelyszolgáltatás magába foglalja, hogy elintézzük különdíj nélkül a hivatalos és üzleti levelek átvételét, valamint a beérkező küldeményeket is archiváljuk méghozzá elektronikusan emellett pedig e-mailes értesítést is küldünk a küldeményről erről pedig további információkat olvashat a topcegalapitas.hu weboldalon. Az küldeményőrzést, illetve az irattárolást is szívesen elvégezzük, ráadásul nálunk ingyenes az internethasználat is.

Székhely szolgáltatás elérhető nálunk igen kedvezményes áron, ezért nézzen be hozzánk bátran a topcegalapitas.hu weboldalra és itt mindent megtudhat erről. A székhelyszolgáltatást olyan cégvezetőknek ajánljuk akik nem szeretnének mikrovállalkozásuknak drága irodát bérelni, akik nem szeretnének emiatt még egy személyt fizetni, valamint azoknak akik kevés időt szakítanának az irodai adminisztrációra. A székhelyszolgáltatás azoknak is kapóra jöhet, akik azonnal értesülni szeretnének az érkezett levél vagy küldemény teljes tartalmáról, valamint olyanoknak is akik szeretik ha rendben vannak az érkező iratok.

Azok, akik el szeretnék kerülni azt, hogy lakásukba menjen a NAV revízióra, vagy lakhelyváltozás miatt elkerülnék a székhelyváltozást azok is igényeljenek székhelyszolgáltatást, biztosan nem fogják megbánni. Ha még ennél is több részletet és információt tudna meg a székhelyszolgáltatásról, annak fontosságáról és az árakról, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a topcegalapitas.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a cégalapításról, a cégmódosításról és a könyvelésről is. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a székhelyszolgáltatásról, az árakról, vagy éppen a  cég megszüntetéséről érdeklődne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 235 0566 telefonszámot tárcsázva, és kollégáink itt minden kedves érdeklődő kérdésére választ adnak.

Vélemény, hozzászólás?