Shimmer Stars – Plüss Panda Varázspálcával

Megkérdezhetjük bármelyik gyereket, biztosan mindegyik azt fogja válaszolni, hogy a panda egy kedves, aranyos állat. Hát még egy édes plüss panda!

Shimmer Stars – Plüss Panda Varázspálcával és egy jó adag cukisággal. Van-e aranyosabb állat a pandánál? Na jó, lehet, hogy van, azonban az biztosa, hogy helye van a legaranyosabb állatok közt. Különösen akkor, ha egy ölelgetni való édes plüss. A Shimmer Stars – Plüss Panda nem csak a varázspálca miatt különleges, hanem azért is, mert több, mint kétszáz díszítő elem áll rendelkezésre, hogy a gyerek különlegessé tegye. Továbbá a játék tartalmaz egy panda fülekkel ellátott hajpántot, így a gyerek hasonlíthat új kis barátjára. A pandához hozzábújhat a gyerek, sőt, akár vele is aludhat. A Shimmer Stars – Plüss Panda nem egy átlagos plüss. Bármelyik gyerek számára kiváló ajándék, biztos, hogy a gyerek nem szívesen adja ki a kezéből. A hajpánt ellenére senki ne gondolja, hogy a Shimmer Stars – Plüss Panda csak lányoknak való, ugyanis ez az édes kis plüss sok örömet okozhat a kisfiúknak is.

A gyerekek nagyon szeretnek játszani, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a plüssök is fontos szerepet játszanak a gyerekek életében. A gyerekeket megnyugtatják a plüssök és könnyebb elaludni is általa. A gyerekek számára a plüssök és a különféle játékok, nem csupán egyszerű tárgyak, mivel számukra a játék az első hét évben meghatározó jelentőségű. A játék által tud a gyerek fejlődni, valamint így tudja ki adni a benne lévő feszültséget. Természetesen az is lényeges, hogy a gyermek milyen típusú játékot kap a kezébe. Az életkori ajánló nagy segítséget jelenthet. A Shimmer Stars – Plüss Panda varázspálcával a jatek-webaruhaz.hu webáruházban található meg további hasznos információkkal!

Vélemény, hozzászólás?