Patch panel – Rendszerezés szem előtt tartva

Aki szereti a rendet, annak tökéletes a patch panel. Leginkább az informatikusok teszik össze érte a két kezüket, hisz nem túlzás kijelenteni, hogy a káoszt és zűrzavart a patch panel alakítja át rendezett rendszerré.

Patch panel legnagyobb haszna abban van, hogy az ember nem veszik el a kábel rengetegben. Ha otthonunkban egy helyre négy-öt kábel van bedugva és összetekerednek, már az is káosz érzetet tud okozni, hát még ha több száz kábelről van szó. Ha ezek összetekerednek, az embernek még az élettől is elmegy a kedve, arra a gondolatra, hogy ezeket kibogozza. Igazi gordiuszi csomó! Egy cég óriásnál vagy informatikával foglalkozó cégnél, ahol csak úgy tobzódnak egymás hegyén-hátán a kábelek, imába foglalják patch panel feltalálóját. Ha röviden és tömören akarunk fogalmazni a patch panel kapcsán, akkor csak annyit mondunk, strukturált kábelezés. A patch panelnek köszönhetően a kábelezés jóval sokkal átláthatóbbá válik, így nem kell fél órán keresztül azt találgatni, hogy vajon melyik kábel hova tartozik, minek mi a vége. Mivel patch panelek terén nagy a választék, nehéz megmondani, hogy kinek milyen a tökéletes. Ha az embernek van 28 kábele, akkor egyértelmű, hogy a 19 portos patch panel nem lesz elég.

Ha megbízható webáruházból akar patch panelt rendelni, akkor mi a 3bnetwork.hu webáruházat ajánljuk. Érdemes ide ellátogatni, mivel hatalmas választékot talál, így biztosan igényeinek megfelelő terméket tudja kiválasztani. A kínálat tartalmazza az árnyékolással rendelkező termékeket és az árnyékolatlanokat egyaránt. Javasoljuk továbbá a szűrő használatát is! Bővebb információkért látogasson el a webáruházba és tekintse meg a hatalmas választékot, amiből ki tudja választani a céljainak és igényeinek leginkább megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?