Önt is várja Dr. Czíner István fogorvos!

Azt gondolhatja, hogy a fogászati ​​ellenőrzések a fogak megtisztításáról szólnak. De a fogorvosa sokkal többet tesz annál, mint hogy kifényesítse a gyöngyházfehérjét, amikor meglátogatja. A rendszeres fogászati ​​látogatások fontosak, mert lehetővé teszik fogorvosa számára, hogy: korán észlelje a fogszuvasodást. Fogorvosa megvizsgálja a fogait, hogy megtalálja a fogszuvasodást, amikor még kicsik. Minél korábban elkapja őket, annál olcsóbb az üregek kezelése.

Dr. Czíner István fogorvos várja kedvezményes árú fogászati kezelésekkel a drcziner.com weboldalon, tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget és nézzen be hozzánk még ma. Sok fogágybetegségben szenvedő ember a betegséget még csak észre sem veszi. A korai stádiumú szájrák észlelése is nagyon fontos. Fogorvosa ellenőrizheti a száját a szájüregi rák jelei miatt. Ez különösen fontos, ha dohányzik. Ellenőrzi továbbá a töltelékeket. Fogorvosa megvizsgálja a tömések biztonságosságát, és megtalálja azokat, amelyek hibásak. Fogorvosa elkaphatja és kezelheti a szájszárazságot vagy rossz leheletet okozó szájüregi állapotokat. Fogorvosa és higiénikusa segíthet a megfelelő fogászati ​​​​higiénés szokások kialakításában és fenntartásában.

Fogorvos
Fogorvos

Védi általános egészségét. A kutatások összefüggésbe hozták az ínybetegségeket számos egészségügyi állapottal, például szívbetegséggel és cukorbetegséggel. Óvja családja szájának egészségét. A gyerekeknek is szükségük van fogászati ​​ellátásra. A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb krónikus fertőző betegség a gyermekek körében. A fogászati ​​problémák általában két kategóriába sorolhatók: fogszuvasodás és ínybetegség. Fogorvosa segíthet mindkét probléma leküzdésében. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni. A fogszuvasodás a fog rétegeinek (zománc és dentin) pusztulását jelenti. Amennyiben többet tudna meg kattintson a drcziner.hu weboldalra.