Olcsó utasbiztosítás online is elérhető!

A biztosítás fedezi az összes orvosi költséget, amelyet hirtelen betegség vagy baleset miatt költött az utazás során, például a mentőszolgálat költségeit, a kezelési költségeket, az orvosi konzultációkat, a gyógyszereket stb. Ez a fajta fedezet különösen előnyös, ha csoportosan utazik.

Olcsó utasbiztosítás online egyéneknek és csoportoknak egyaránt elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha önnek is utasbiztosításra lenne szüksége.  Nagy az esélye az utazás lemondásának vagy elhalasztásának, főleg, ha több emberrel utazik. Az ilyen helyzetekre csoportos utazási biztosítási kötvény nyújt fedezetet. Speciális feltételek mellett igényelheti az előrehozott repülőjegyek vagy szállodai foglalások, előre fizetett tevékenységek stb. kifizetését is. Abban az esetben, ha elveszítené fontos úti okmányait, például útlevelét, vagy bármely más, a személyazonosságával kapcsolatos dokumentumot, az utazási biztosítás előnye, hogy megkaphatja a szükséges dokumentumok másolatát.

A lefedettség rendkívül hasznos, ha idős emberekkel utazik, mivel speciális egészségügyi szükségleteik lehetnek, amelyekkel sürgősen foglalkozni kell. A sürgősségi orvosi deportálási fedezet alatt hirtelen vészhelyzetek esetén igényelheti a hazaszállítás költségeit. A csoportos utazási biztosítási tervekben a díjak viszonylag alacsonyabbak, mint az egyes tagokra vonatkozó egyedi kötvények. Ez megfizethetőbbé teszi őket. Az utazási biztosítás nyugalmat kínál, mivel az utazás során a legtöbb olyan előre nem látható vészhelyzetet fedezik, amelyek kellemetlenségeket okozhatnak. A hirtelen bekövetkezett vészhelyzetek megzavarhatják az utazást az egész együtt utazó csoport számára. Ilyen esetekben az anyagi terhet egy átfogó csoportos utazási biztosítás veszi át. További részletekért keresse fel az axa-assistance.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?