Mit tud egy korszerű élő erős őrzés applikáció?

Ha őrjárat ellenőrző rendszerre van szükség, akkor a többség az RFID technológia alapján működő csekkoló rendszerekre gondol, azonban érdemes tisztában lenni vele, hogy nem feltétlenül ez a legjobb opció. A Trinity Guard több szempontból is felülmúlja az említett rendszert, így érdemes megismerni.

Élő erős őrzés applikáció hatékony alternatívát jelent, ha a cél az innovációban való lehetőség kiaknázása. A fentebb említett biztonsági őr csekkoló rendszer, habár népszerű, egyre többen döbbennek rá, hogy megvannak a maga hibái. Elég csak beírni a keresőbe a csekkoló rendszer átverése kifejezést és azonnal több tucat lehetőséget ismerhet meg. Annak érdekében, hogy a csekkoló rendszer hibáit ki lehessen zárni, a legegyszerűbb, ha egy sokkal innovatívabb, korszerűbb rendszer mellett teszi le a voksát, mely számos előnnyel rendelkezik. A Trinity Guard legnagyobb előnye, kétségkívül az, hogy a biztonsági őrök nem tudják átverni. Ennek oka, hogy a rendszer GPS technológiával működik, így nem lehet átverni, ez esetben nem működnek a csekkoló rendszert átverő technikák.

A Trinity Guard használatával az emberi mulasztásokból eredő kiesések, valamint incidensek számát hatékonyan csökkenteni lehet, továbbá növelhető az őrzés sikeressége. A webes felületen a szolgálatvezénylő funkció segítségével könnyedén elvégezhető a szolgálatok szervezése. Az alkalmazottak erről értesítéseket kapnak az alkalmazásban. Az applikációt minden iOS és Android operációs rendszerrel ellátott okostelefonra le lehet tölteni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a célhardverért nem kell fizetni, csak az alkalmazásért, amely költséghatékony opció. A Trinity Guard alkalmazás kapcsán bővebb információkat tudhat meg a trinityguard.hu weboldalra ellátogatva.