Minőségi Rack szekrény kedvezményesen!

A fali szekrények általában alacsonyabb kapacitással rendelkeznek, mint az álló társaik. A helytakarékosság szempontjából a falra szerelt változat rendkívül előnyös, jellemzően 4-12 egység kapacitással, de 27 egységben is kaphatóak. Termékeink többsége megfelel a 19 egység  szabványnak, de néhány szekrény 10-es változatban kapható. A rack szekrények mélysége 140 mm és 600+ között mozog.

Rack szekrény igen széles kínálatban kapható nálunk, ezért ha ön is már régóta szeretne beszerezni egy rack szekrényt, akkor nem kell messzire mennie, hiszen nálunk sorbanállás nélkül rendelhet majd néhány kattintással és ha minket választ, akkor a kiszállítás is villámgyors lesz.  Ha korlátozott hely van, vagy viszonylag korlátozott számú eszközt szeretne telepíteni a tárolóba, a falra szerelhető rack szekrény szuper választás lehet. A 19-es rack szekrényeket többet használják az otthoni rendszerekben mivel sok előnyük van, amelyeket sok éven át értékelnek a professzionális alkalmazásokban, mint például a távközlés, a számítástechnika, a hang és a mérőrendszerek. Ez a típus a szabványos 19 egységes rackházakhoz, például multiswitchekhez, RF erősítőkhöz, modulátorokhoz, DVR-hez és különböző szerverekhez ajánlott.

További részletekért és információkért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, hiszen itt megtalálhatja a teljes rack szekrény készletet is az illusztrációkkal és az árakkal együtt, valamint a fizetési módokat is megtekintheti. Amennyiben kérdéseket tenne fel a rack szekrényekkel vagy az árakkal kapcsolatban erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész csapatunkkal és akkor minden kérdése azonnal megválaszolásra kerül majd pillanatok alatt. Ha minket választ garanciát is vállalunk majd a berendezésekre.

Vélemény, hozzászólás?