Minőségi mennyezeti ventilátor mindenkinek

Amikor a nyári hónapok kopogtatnak az ajtónkon, nagyon nehéz hűvösnek és felfrissültnek maradni. Még nehezebb bent maradni a házunkban, mert a levegő forró és párás. A nap végén erősen izzadunk, és valóban kimerültek leszünk a nagy melegtől.

Mennyezeti ventilátor várja pénztárcakímélő áron az egloshop.hu weboldalon.  Nyolc láb feletti mennyezet esetén a ventilátort egy lefelé tartó rúdhosszabbításra kell akasztani úgy, hogy a ventilátor nyolc vagy kilenc lábnyira legyen a padlótól. Érdemes ezen a szinten felakasztani, mivel minél magasabbra van akasztva a ventilátor nyolc láb felett, annál kevesebb levegő kering a padló közelében. A mennyezeti ventilátor felszerelése nem egy egyszerű barkácsprojekt. Megfelelő áramforrást kell beszerelni a mennyezetbe. Feltétlenül szakembert kell felvenni a telepítéshez, mert csak egy apró hiba kell a telepítési folyamatban, amely olyan kellemetlenségeket okozhat, mint a villogó fények vagy a ventilátor ingatagsága.

A lefelé irányuló légárammal a levegőt lefelé fújják, így lehűtik az alatta lévő területet. Eközben a felfelé irányuló légáramlás beállítása felfelé szívja a hidegebb levegőt, így a mennyezet közelében a melegebb levegőt keringtetik. Más szóval, a mennyezeti ventilátor sokoldalú eszköz, mert nyáron és télen egyaránt használható. A nyár nem csak a hőség és a páratartalom szezonja, hanem a poloskák, rovarok és kártevők évszaka is. Szerencsére, ha van mennyezeti ventilátora, könnyebb megszabadulni tőlük. Ez azért van, mert a szellő ellenük hat, így gyakorlatilag elsodorja őket a ventilátor által keltett légáramlás. Ennek eredményeként a mennyezeti ventilátor nemcsak felfrissít, hanem megóv a zavaró rovaroktól is. További részletekért és rendelésért nézzen be az egloshop.hu weboldalra.