Minden Comedy central műsor egy helyen!

Az Arcok harca egy brit vígjátéksorozat, amelyet eredetileg az E4-en sugároztak 2002. szeptember 2. és 2003. május 23. között. A házigazdák Jimmy Carr és June Sarpong voltak. 2016. november 24-én bejelentették, hogy a Comedy Central 22 új epizóddal újjáéleszti a műsort két sorozat során, Carr és Katherine Ryan társműsorvezetőivel. Az újjáélesztett előadás 2017. május 17-én kezdődött. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Comedy central és az Arcok harca is megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha ön is kíváncsi arra, hogy mikor nézheti meg ezt a sorozatot, akkor megéri ide látogatni, ráadásul nálunk a teljes műsorújság megtekintése ingyenes. Két versenyzőnek, általában egy párnak, ki kell választania, hogy kit tart a legvonzóbbnak, ha két véletlenszerű személy fényképét adják nekik (a képeken látható személyek is általában a közönség soraiban vannak). Ha választásuk megegyezik a közönségével, pénzt nyernek. A versenyzőknek ezután két híresség közül kell kiválasztaniuk, hogy ki a legvonzóbb, és ismét pénzt nyernek, ha véleményük megegyezik a közönségével. Egy különleges vendég (amelyből általában négy van, egy idegenből, barátokból, munkatársakból és néha egy hírességből álló csapat) csatlakozik a versenyzőkhöz, és el kell dönteniük, hogy a különleges vendég és az egyik versenyző között ki a vonzóbb. Ha választásuk megegyezik a közönségével, ismét pénzt nyernek.

Végül a két versenyzőnek el kell döntenie, hogy ki a legvonzóbb egymás közül, és nyer, ha ugyanazt tippelte, mint a közönség. Amennyiben érdekli ez a műsor és megtekintené a comedy central műsorán, de nem tudja hány órakor kezdődik, nézzen be a musor.tv-re és itt megtalálhatja az egész heti műsort, így néhány kattintással a szeme elé tárul majd, hogy mikor is nézheti meg az Arcok harcát.