Miért fontos egy jó led armatúra?

Az armatúra szó magyar jelentése tartós váz. Ez mindent elmond magáról. A mai LED-es fényforrások nem csak energiatakarékosak, de tartósak és biztonságosak is. Ennek tudatában nem csoda, hogy sokan döntenek úgy, hogy LED armatúrát szereznek be. Érdemes bővebben tájékozódni a LED armatúrákról. Ha Ön is szeretne otthonába ilyen termékeket, akkor tudunk adni egy tippet, hogy honnan szerezze be!

Led armatúra esetén nem szükséges a teljes armatúrát kicserélni, elég csak az elavult fénycsöveket korszerűsíteni. A LED-es armatúra kifejezetten alkalmas eladópultok, konyhapultok vagy szerelőpultok megvilágítására. A terméket több méretben is forgalmazzák. A LED-es armatúra esetén 3 méret a legismertebb 30, 60 és a 120 centiméter hosszúságú. Ezek a lámpatestek különbözhetnek még a fény erősségében is pl. 10, 20 vagy 40 Watt teljesítményűek lehetnek. A LED-es armatúrák általában 5 centiméter hosszú bekötővezetékkel rendelkeznek, melyet elég csak a hálózati áramhoz csatlakoztatni és már működik is. Érdemes kapcsolóval ellátni a lámpatestünket, és az által működtetni. Könnyen felszerelhető, elég csak a két szélénél fogva felcsavaroznunk. Mivel igazán egyszerű a LED armatúrával bánni, ráadásul rendkívül praktikus termékek, ezért érdemes ezeket az armatúrákat választani. A mai modern armatúrák össze sem hasonlíthatók az egykoriakkal!

LED armatúra
LED armatúra

LED armatúrák a led24.hu webáruházban

A LED-es lámpatestek esetén három színhőmérsékletet különböztetünk meg, amelyek a fehér színű, természetes fehér színű és a hideg fehér színű változat. A LED-es lámpatestek nagy fényszórással rendelkeznek, nem csak a test sávjában világítanak. A 10 Wattos LEDes lámpa, az 50 Wattos hagyományos fényszórót váltja ki. A LED24 szaküzlet nagy kínálattal várja az érdeklődőket akár személyesen Budapesten, vagy online a www.LED24.hu weboldalon. A szaküzlet weboldalán mindent megtalál a lámpatesteken át, a hozzá tartozó foglalatoktól az átalakítókig. Abban az esetben, ha online vásárol a GLS futárszolgálat viszi házhoz a kiválasztott terméket, melyet előre utalással és utánvéttel is kifizethet. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, vagy szüksége van segítségre hívja az ügyfélszolgálatot a 06-30-879-4403 telefonszámon. Ha szeretne még több információkhoz jutni, valamint látni a teljes választékot, akkor látogasson el a led24.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű választékot.

Vélemény, hozzászólás?