Magasnyomású mosó online vásárlása

A nagyobb vízmennyiséggel rendelkező nagynyomású mosó hatékonyabban tisztít. Gyakori hiba, hogy a magasabb nyomású gépet jobb választásnak tekintik. A nagynyomású mosót az alapján kell kiválasztani, hogy mit kell tisztítani, és nem csak a nyomásértéke alapján.

Magasnyomású mosó online várja a citidepo.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes mosó kínálatunkat hogy megtalálhassa azt amit keres.  Míg a legtöbb tisztítási munkához elegendő a nyomás alatti hideg víz használata, a forró víz extra tisztítóerőt biztosít a makacs szennyeződések, például zsírok esetén. Egyes hidegvizes mosók forró vízzel is használhatók, esetleg külön fűtőberendezéssel, a nagyobb tisztítóerő érdekében. A maximális bemeneti hőmérséklet azt jelzi, hogy a gép mennyi meleg vizet képes felvenni. Melegvizes nagynyomású mosókban a tervezett bemeneti hőmérsékletet nem szabad túllépni, mivel ez hatással lehet a belső gépek tömítéseire. A motor méretét általában kW-ban fejezik ki elektromos alátétnél és LE-ben motoros változatnál. A motort úgy kell méretezni, hogy illeszkedjen a szivattyúhoz az optimális teljesítmény érdekében.

Olcsóbb gépeken a szivattyú kisebb lehet, mint az ideális méret, ami azt jelenti, hogy többet kell dolgoznia a szükséges térfogatáram és nyomás megteremtéséhez, és ennek következtében nem fog olyan sokáig működni. Ipari gépeken normális, ha lassabban forduló motort használnak nagyobb szivattyúval, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható túlmelegedés nélkül. A beépített mosószertartály közvetlenül a tisztítófelületre juttatja a tisztítóoldatot. A víz néha még nyomás alatt sem biztosít elegendő tisztítóerőt. Egyes gépeken lehetőség van mosószer hozzáadására a makacs maradványok extra tisztítóereje érdekében, és a nagyobb tartályt ritkábban kell újra tölteni. További részletekért és magasnyomású mosókért nézzen be a citidepo.hu weboldalra.