M4 – női kézilabda mérkőzések élőben

A női kézilabda Európa-bajnokság az európai női kézilabda-válogatottak hivatalos versenye, és kétévente kerül megrendezésre. A torna az Európa -bajnok megkoronázása mellett az olimpiai játékok és a világbajnokság kvalifikációs tornájaként is szolgál. Női kézilabda az M4 sporton is megtekinthető.

M4 és női kézilabda várja a musor.tv weboldalon, tehát ha egy díjtalan műsorújságot keres, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen megtekintheti majd a teljes heti M4 sport műsort is. 1946-ban a Nemzetközi Kézilabda Szövetséget nyolc európai nemzet alapította, és bár nem európai nemzetek versenyeztek a világbajnokságon, az érmeket mindig az európai nemzetek vitték el. Az Európai Kézilabda Szövetséget 1991-ben alapították. Ezzel egy időben (1995) a világbajnokságot négyévente kétszer rendezik meg, és az Európai Kézilabda Szövetség most megkezdte saját bajnokságát – amely a világ regionális selejtezőjeként is szerepelt. A bajnokság 2024 -ben 24 csapatra bővül, és Ausztriában, Magyarországon és Svájcban kerül megrendezésre. Az egyetlen Európa-bajnokságon szerzett gólrekorderek Bojana Radulović, aki 72 gólt szerzett.

A 2022-es női kézilabda Európa -bajnokságot Szlovéniában, Észak-Macedóniában és Montenegróban rendezik 2022. november 4 -től 20 -ig. A hivatalos logót 2021. március 25 -én mutatták be, ugyanazon a napon, amikor a bécsi (Ausztria) selejtezőt sorsolták és a márkaépítés a nemzetek, Szlovénia, Észak -Macedónia és Montenegró fogadó városaihoz kapcsolódó különböző elemekből merít ihletet. A márka-identitás palettája alapvetően a Ljubljanához, Celje-hez, Szkopjéhoz és Podgoricához kapcsolódó tájhoz és tereptárgyakhoz, valamint a három nemzet zászlóihoz kapcsolódó színeket ölt. A bajnoki logó ezeket a színeket valósítja meg, és a középpontjában egy szív áll. Amennyiben megtekintené, hogy mikor nézhet kézilabdát a héten, keresse fel a musor.tv-t.