Légy okos, ne spamelj! – öt tanács hírlevélíróknak

A hírlevélírás nem könnyű, hiszen el kell találni a megfelelő kiküldési időpontot, lényegre törően és érdekesen kell írni ráadásul a figyelemfelkeltés is nagyon fontos amellett, hogy a szép és átlátható dizájn is elengedhetetlen, hiszen ha a hírlevele nem lesz látható okostelefonon, akkor el fogja veszíteni a feliratkozókat. Bővebben erről az atpszovegiras.hu weboldalon.

Légy okos, ne spamelj! – öt tanács hírlevélíróknak megtekinthető az atpszovegiras.hu weboldalon, tehát ha ön is hírlevélíróként tevékenykedik, de nem szeretne spammelni, akkor nem kell messze mennie, weboldalunkon mindent megtudhat erről. Hírlevelet nem könnyű írni, és még nehezebb rávenni az ügyfeleket arra, hogy el is olvassák az adott hírlevelet, hiszen a legtöbb ilyen a kukában végzi. Nagyon fontos a hírlevelek terén, hogy lényegre törően írjon, mert ha nem teszi, akkor hamar átugranak majd a levelén. Ha unalmas az első hírlevél, akkor az ügyfél el sem fogja olvasni a többit, tehát legyen tömör, és a lényeget mindenképpen érdekesen fogalmazza meg. Az is nagyon fontos, hogy hétköznap délelőtt küldje ki a hírlevelet, hiszen akkor fogják a legnagyobb valószínűséggel megnyitni a levelet.

Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a hírlevelekről,a spammelésről, arról hogy hogyan közöljön releváns tartalmat és hogyan válassza ki a legjobb küldési időpontot nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 30 445 9128 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az atpszovegiras@gmail.com e-mail címre és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd. Ha még többet tudna meg arról, hogy hogyan kell ügyes hírlevélírónak lenni, vagy reszponzivitásról és a kiküldési pontról szeretne bővebben olvasni mindenképpen keresse fel az atpszovegiras.hu weboldalt és itt többet tudhat meg erről a témáról.

Vélemény, hozzászólás?