Klímaszerelő Vas megye térségében – Triplaklima.hu

Klímát szereltetne otthonába? Tanácstalan, milyen készüléket válasszon? Klímát kizárólag olyan szakember telepíthet, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált és sikeres F-gáz vizsgát tett.

Klímaszerelő Vas megye területén Tóth László rendelkezik a megfelelő képesítéssel, hogy az ön klímaszereléssel kapcsolatos problémáit megoldja. A legtöbb embernek a klíma szó hallatán a legelterjedtebb split klíma jut eszébe, azonban a piacon többféle kialakítású készülék található, amelyek sokféle igényt tudnak kielégíteni. A monoblokk klímák, azaz a mindent egy dobozban típusú készülékek közé tartozik a mobilklíma, -ami bármikor szakember segítsége nélkül áthelyezhető másik helyiségbe és az ablakklíma is, amit elsősorban ablaknyílásba építenek. Magas zajszintjük és alacsony hatásfokuk miatt csak kevesen választanak ilyen készüléket.

A megfelelő komfortérzet érdekében célszerű split vagy multi split klímaberendezést telepíttetni. A Split klíma azokat a berendezéseket jelenti, ahol a beltéri és a kültéri hőleadás különálló egységben történik és a két egység között a hűtőközeg csövekben kering. Multi split klímák esetén egy kültéri egységhez több beltéri egység csatlakozik. A kültéri egység szinte mindig hasonló, a beltéri egységek között vannak eltérések. A parapet klíma elsősorban tetőterekben használt, ablak alatt vagy a mennyezeten vízszinten elhelyezett típus. Álmennyezetbe építik be a mennyezeti kazettás klímát, az oldalfali klíma a legismertebb és a legelterjedtebb klímatípus. A készülék a helyiség oldalsó falára a plafon alá kerül felszerelésre.  Ha tanácstalan, milyen típusú klíma lenne leginkább az igényeinek megfelelő, tanácsadás és szerelés miatt hívja Tóth Lászlót klímaszerelőt Vas megyében a 06308428938-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?