Iphone 6 fólia olcsón!

A kijelzővédő fóliákra nagy szükség van, hiszen ezek megvédik a telefonokat az ütésektől, karcolásoktól és más sérülésektől, az Iphone 6 esetében pedig különösen elengedhetetlen, hiszen egy nagyon magas minőségű telefonról van szó, ezért jobb ha mindig biztonságban van a képernyője. További információkat az Iphone 6 fóliákról a screentec.hu-n olvashat.

Iphone 6 fólia sokasága vár minden kedves vásárlót a screentec.hu weboldalon méghozzá folyamatos akciókkal és alacsony árakkal. Mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül elejtette a telefonját, ilyenkor egy kisebb szívinfarktus játszódik le mindenkiben, kivéve akkor, ha tudjuk, hogy telefonjainkat minőségi fólia védi. A műanyag fóliák már évek óta a piacon vannak és ezek többféle árban elérhetőek a piacon. A polietilén-teraftarát fóliák talán a legnépszerűbb műanyag fóliát jelentik, melyek gyenge savaknak is ellenállnak, valamint olajoknak, zsíroknak és különböző lúgoknak is. Ezek persze nem nyújtanak olyan biztos védelmet mint az üvegfóliák, azért mégis érdemes megemlíteni őket.

Az edzett üveg fóliák képezik a csúcskategóriát amikor kijelzővédő fóliáról van szó, hiszen ez garantálni tudja, hogy ha leesik a telefon, akkor nem a képernyő fog sérülni, hanem csupán a fólia, ezért érdemes ilyet választani. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a nagyon magas minőségű Iphone 6 fóliákról, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a screentec.hu-t, hiszen itt a teljes kínálatot és a fóliák árait is megtekintheti. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, erre is van lehetősége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlap kitöltésének segítségével, vagy tárcsázhatja akár a 06 1 222222 telefonszámot is.

Vélemény, hozzászólás?