Használjon természetes alapanyagokból készült kétfázisú mosogatószert

Manapság számtalan fajta mosogatószer közül válogathatunk, de sokszor sokkal silányabb minőséget rajt a flakon, mint amit a reklámokban megígértek.

A kétfázisú mosogatószer igen hatékonyan bánik el a legmakacsabb szennyeződésekkel is. A Cleaneco termékei magas felület fertőtlenítő hatással rendelkeznek, így igen hatékonyan távolítják el a felületi szennyeződéseket. Könnyedén elbánik a lerakódott zsírréteggel, ráadásul fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Az általános felületfertőtlenítés alkalmas a legtöbb vízálló felület tisztítására és annak fertőtlenítésére. De ez mellett, alkalmazható még hűtők és csempepultok, illetve szaniterek, wc-k, és fürdőkádak tisztántartására is. A termék nem tartalmazz klórt, hanem Benzalkónium-kloridot, amely a használatot követően hosszantartó védelmet biztosít a visszafertőződés ellen. A Cleaneco termékcsaládja már több mint 100 terméket tartalmaz, melyek összetevői mind megfelelnek az Európai Unió szabályzatainak. Ez a magyar termék 100%-ban lebomló anyagokból készül, így a használatával nem teszünk kárt a környezetünkben.

A vállalatunk legfőbb célja, hogy minden ember számára elérhető legyen a magas minőségű és hatékonyságú tisztítószerek, melyek növényi alapanyagokból készülnek és teljes mértékben környezetbarát összetevőket tartalmaznak. A termékeink igen kedvezően áron elérhetőek, így előttünk a döntés, hogy mit választunk? A legnagyobb világmárkákat, vagy a tiszta és megőrzött környezetet. A teljes kínálatunkat megtalálja a www.cleaneco.hu honlapjára kattintva. A webshopunkból pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti a legszimpatikusabb termékeket. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?