Gyermek gasztroenterológia szolgáltatás online!

A gyermek-gasztroenterológusok olyan orvosok, akik a gyermekek máj-, emésztési és táplálkozási problémáira szakosodtak. Születéstől 18 éves korukig kezelik a gyermekeket. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Gyermek gasztroenterológia várja a foglajorvost.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és mindent megtudhat erről az ágazatról és időpontot is foglalhat ha szüksége lenne rá. Ha gyermekének emésztési, máj- vagy táplálkozási problémái vannak, kérjen időpontot gyermekorvosához. A gyermek-gasztroenterológushoz forduló gyermekek többségét a gyermekorvos utalja be. Mivel nagyon sok betegséggel foglalkoznak, sokféleképpen diagnosztizálhatják és kezelhetik gyermekét. Valószínűleg gyermeke először felső endoszkópiát vagy kolonoszkópiát kap. Ilyenkor az orvos kamerát helyez a nyelőcsőbe vagy a végbélbe, vagy ad nekik egy tablettát, ami valójában egy minikamera. Ez segít az orvosnak látni, mi történik a gyermekében. A gyermek-gasztroenterológus ezután kezelési tervet vagy eljárást dolgoz ki. A gyermekgasztroenterológusok rendelőitől elvárják, hogy gyerekbarátak legyenek. Valószínűleg lesz világos dekoráció, játékok és egyéb szórakoztató tárgyak, amelyekkel gyermeke játszhat.

Ijesztő és zavaró lehet, ha egy gyermeknek gyomor-bélrendszeri problémái vannak. De mivel a gyermek-gasztroenterológusok a gyermekgyógyászatra specializálódtak, segítenek abban, hogy gyermeke jól érezze magát. A gyermek-gasztroenterológus szakképzettséggel rendelkezik a következők kezelésére: irritábilis bél szindróma, Crohn-betegség, gastrooesophagealis reflux betegség, hasnyálmirigy-gyulladás, cisztás fibrózis. A gyermek-gasztroenterológusok a táplálkozással összefüggő betegségekben szenvedő gyermekeket is kezelik. Ezek közé tartozik: elhízás, alultápláltság, extrém fogyás vagy növekedés. Bővebb leírásért és időpontfoglalásért nézzen be a foglajorvost.hu weboldalra.