Glicin kapszula kapható online is!

A glicin egy aminosav, a fehérje építőköve. Nem tekintik „esszenciális aminosavnak”, mert a szervezet más vegyi anyagokból is elő tudja állítani. Egy tipikus étrend körülbelül 2 gramm glicint tartalmaz naponta. Az elsődleges források a fehérjében gazdag élelmiszerek, beleértve a hús, halak, tejtermékek és hüvelyesek.

Glicin kapszula rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is szívesen kipróbálná ezt a készítményt. A glicint skizofrénia, stroke, jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) és néhány ritka öröklött anyagcserezavar kezelésére használják. A vesék védelmére is szolgál bizonyos szervátültetés után használt gyógyszerek káros mellékhatásaitól, valamint a máj védelmére az alkohol káros hatásaitól. Egyéb felhasználási területek közé tartozik a rákmegelőzés és a memória javítása. Vannak, akik a glicint közvetlenül a bőrre kenik a lábszárfekélyek kezelésére és más sebek gyógyítására. A szervezet glicint használ fehérjék előállításához. A glicin az agyban a kémiai jelek továbbításában is részt vesz, ezért van érdeklődés a skizofrénia és a memória javítása iránti kipróbálására. Egyes kutatók úgy vélik, hogy a glicin szerepet játszhat a rák megelőzésében, mert úgy tűnik, hogy megzavarja bizonyos daganatok vérellátását.

A glicin az összes aminosav közül a legegyszerűbb. A szervezet elkészítheti, de mivel úgy tűnik, hogy nem mindig felel meg a test követelményeinek, egyesek félig nélkülözhetetlennek tartják. A szervezetben lévő glicin nagy része beépül a fehérjékbe, de a szabad glicin neurotranszmitterként működik, amely részt vesz az étvágy, a viselkedés és az általános homeosztázis szabályozásában. Alapvető szerepe van az egészséges génexpresszió, a sejtes antioxidáns folyamatok, a méregtelenítés, az immunrendszer működésének, a növekedés, a fejlődés, az anyagcsere és a túlélés támogatásában. Glicin kapszulákért bátran keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.