Fül orr gégészet magánrendelés a legmagasabb színvonalon

A fül-orr-gégészet egy olyan orvosi szakterület, amely a fülre, az orra és a torokra összpontosít. Fül-orr-gégészeti-fej-nyaki sebészetnek is nevezik, mert a szakemberek mind az orvostudományban, mind a sebészetben képzettek.

Fül orr gégészet magánrendelés várja a foglaljorvost.hu weboldalon, ezért ha igazán profi szakembert keres, akkor itt a helye nálunk. Ez az orvosi szakterület a 19. századra nyúlik vissza, amikor az orvosok felismerték, hogy a fej és a nyak egy sor egymással összefüggő rendszert tartalmaz. Az orvosok technikákat és eszközöket fejlesztettek ki a fej és a nyak problémáinak vizsgálatára és kezelésére, így végül egy orvosi szakterület alakult ki. A fül-orr-gégészek abban különböznek sok orvostól, hogy képesítéssel rendelkeznek számos műtéti beavatkozás elvégzésére a fej és a nyak kényes és összetett szövetein. A fül-orr-gégészek a halláskárosodás, a fülfertőzések, az egyensúlyzavarok, a fülzaj (tinnitus), az idegfájdalmak, valamint az arc- és agyideg-rendellenességek orvosi és sebészeti kezelésére képzettek. Kezelik a külső és belső fül veleszületett (születési) rendellenességeit is.

Az orrüreg és az orrmelléküreg gondozása a fül-orr-gégészek egyik legfontosabb készsége. A fül-orr-gégészek diagnosztizálják és kezelik az allergiákat, az arcüreggyulladást, a szaglászavarokat, a polipokat és az orr-elzáródást a septum eltérése miatt. Korrigálhatják az orr megjelenését is (orrplasztika). A fül-orr-gégész szakértelemmel rendelkezik a gége (hangdoboz) és a felső légúti emésztőrendszer vagy a nyelőcső betegségeinek kezelésében, beleértve a hang- és nyelési rendellenességeket is. A fej és a nyak területén a fül-orr-gégészek képzettek a fertőző betegségek, a jó- és rosszindulatú (rákos) daganatok, az arcsérülések és az arc deformitásainak kezelésére. Esztétikai plasztikai és helyreállító műtétet egyaránt végeznek. További részletekért keresse fel a foglaljorvost.hu weboldalt.