Fresh Mesh többféle gyümölcs és virág illatú nedves bőr hidratáló nedves törlőkendők

Az idősek bőrének megfelelő ápolásához a pelenka gyakori cseréje szükséges, hogy megakadályozzák a bőrön lévő székletenzimek és vizelet hosszabb ideig történő kitettségét. A nedves törlőkendők segítenek megvédeni a páciens bőrét a kiütésektől, viszketéstől és a bőrirritációtól. Számos oka van annak, hogy a szakemberek nedves törlőkendők használatát javasolják. A Kartaltex Group az egyetlen forgalmazó és importőr Magyarországon ha a nedves törlőkendőkről beszélünk.

Fresh Mesh többféle gyümölcs és virág illatú nedves bőr hidratáló nedves törlőkendők kaphatóak a pinesmart.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti teljes kínálatunkat. Végül is a szülők öblíthető törlőkendővel tisztítják a csecsemőket. Miért lenne ez másképp a felnőtteknél? Az igazság az, hogy nem az. Egyesek szerint a nedves törlőkendők hatékonyabbak, mint a WC-papír, mert a hozzáadott nedvesség segít az alaposabb tisztításban (ne aggódjon, gyorsan szárad), és a szóban forgó márkáktól függően költséghatékonyabb lehet. Bár egyesek furcsának találhatják az ilyen felhasználást, mások esküsznek rá, hogy a WC-papír nedves törlőkendőkkel történő cseréje jobb személyes higiéniát eredményez.

A legtöbb nedves törlőkendő 90% vizet tartalmaz, és úgy vannak létrehozva, hogy pH-ja 4,5-5,5 legyen, hogy a bőr egészséges legyen. Bőrünk természetesen enyhén savas, 4 és 5,5 közötti tartományban segít megvédeni a káros gombák és baktériumok előrehaladását. A desztillált víz pH-tartománya általában 6,5-7, míg a csapvíz pH-ja 8,5 lehet. Ez megzavarhatja a bőr természetes pH-ját. A WC-papírhoz képest lágyítószert adnak a nedves törlőkendőkhöz, hogy csökkentsék a bőr és a törlő közötti súrlódást, ami kevesebb bőrirritációhoz vezet. Amennyiben többet tudna meg kattintson a pinesmart.hu weboldalra. Kartal Murat ügyvezető tulajdonos irányítja a Mors, Fresh Mesh, Wipest működését is.

Vélemény, hozzászólás?