Forgóboronák kiváló ár – érték arányban

A szántóföldi munka ma már jóval egyszerűbb, mint száz évvel ezelőtt. A technológiai vívmányoknak köszönhetően számos kiváló munkagép áll a gazdák rendelkezésére, melynek köszönhetően jóval egyszerűbb a különféle munkák elvégzése.

Forgóboronák segítségével, Ön is megkönnyítheti saját dolgát. Nagy méretű szántóföldek esetén elengedhetetlen az újabb fajta gépek beszerzése, valamint, ha növelni akarja bevételeit ahhoz jó minőségű takarmány piacra dobása szükséges, ennek pedig feltétele a munkagépek gyors és precíz munkavégzése. A boronának számos fajtája létezik, így az egyik legsokoldalúbb munkaeszköz. A forgóboronának elsősorban a homogén magágy kialakításában van döntő jelentősége. Természetesen bizonyos környezeti tényezők is elengedhetetlenül szükségesek a jó terméshez, úgy, mint elegendő napfény, megfelelő mennyiségű csapadék, vagy a jó minőségű termőtalaj. Ha mindezek adottak, akkor már csak egy olyan munkagépre van szükség, mely precíz munkája lévén hozzájárul a minőségi terményhez.

A forgóborona többféle célnak megfelel, ráadásul más gépekkel is kombinálható. A forgóborona használható magában a magágykészítéshez. A még jobb eredmény eléréséhez azonban érdemes vetőgéppel kombinálni. A forgóborona ideális felépítésének köszönhetően optimálisan összekapcsolható a vetőgéppel. A magágykészítés és vetés kombinációjának nagy előnye, hogy rengeteg energiát és időt tud megspórolni, így érdemes ezt a technikát alkalmazni a szántóföldön. Egy másik mód, ha a vetőgéppel összekombinált forgóboronát mulcsvetésre használja, hisz erre is alkalmas. Leginkább a kötött talajon látható ez igazán. A pendakft.hu weboldalon számos forgóboronát találhat, melyek közt biztosan talál az Ön számára is megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?