Foci vb közvetítés élőben

A foci vb egy hatalmas, világszínvonalú esemény, amit a világ minden tájáról figyelemmel kísérnek, és minden alkalommal több millióan nézik a meccseket, ami miatt a futball világbajnokság a világ egyik legnagyobb sporteseménye. A foci vb-ről és a közvetítésről a focivb2018.info weboldalon olvashat majd bővebben.

Foci vb közvetítés élőben elérhető lesz a focivb2018.info weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk, ha ön is élőben követné figyelemmel az eseményeket. Weboldalunkon ráadásul megtalálhatja majd a teljes kommentátor és műsorvezető listát is. Emellett weboldalunkra kattintva megtekintheti majd a teljes menetrendet, vagyis a meccsek kezdési időpontjait és azt is, hogy a meccseket mely stadionokban játsszák majd. A meccseket Hajdú B. István, Ujvári Máté, Knézy Jenő, Lukács Viktor és Varga Ákos fogják majd kommentálni, a műsorvezetők pedig Tihany Viktor, Mérei Andrea, Molnár Mátyás és Berkesi Judit lesznek. A világbajnoki összecsapásokat az M4 sporton lehet majd megtekinteni, egybeesés esetén pedig az M1 is párhuzamosan mutat majd mérkőzést.

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a foci vb-ről és a meccsekről, mindenképpen keresse fel a focivb2018.info weboldalt, ahol mindent megtudhat majd a témáról és megtekintheti a menetrendet is. Az első mérkőzést június 14-én játszák majd délután 15 órakor a moszkvai Luzsnyiki stadionban, és ugyanitt rendezik meg majd a döntőt is július 15-én. A világbajnokságot szokás szerint a házigazda kezdi majd, vagyis Oroszország játszik Szaud-Arábia ellen, másnap pedig Egyiptom folytatja Uruguay ellen Jekatyerinburgban, a Központi stadionban helyi idő szerint délben, 12 órakor. Ha ön is otthon van a futball világában, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen rengeteg hasznos információval gazdagodhat.

Vélemény, hozzászólás?