Fenék erősítő gyakorlatok az izmos, formás popsiért

A fenék alapját az izom adja. Tehát, ha szeretnél kerek, szexi popsit, az bizony csak kemény edzéssel érhető el. A fenék edzés nem megúszós dolog, hanem kemény munka. Ha szeretnél nyárra kiváló formába kerülni, akkor érdemes mielőbb neki kezdeni az edzésnek.

Fenék erősítő gyakorlatok által neked is szexi, brazil nőkhöz hasonló, kerek popsid lehet. A fenék erősítés legjobb módja, a farizmot több irányból is megmozgató gyakorlatok végzése. A kerek popsi izmos feneket jelent. Sok nő tart tőle, hogy a túl sok edzés hatására férfias kinézete lesz. Holott ettől egyáltalán nem kell félni, hiszen a biológia órán már megtanultuk, hogy a nők szervezete jóval kevesebb tesztoszteront tartalmaz, mint a férfiaké, így sokkal nehezebb izmosodni. Tehát nem kell attól tartanod, hogy egyik napról a másikra testépítő fizikumot érsz el. Már egy edzett, egészséges test is nagyon sok erőfeszítést követel. Először is szükséged lesz egy személyre szabott, kifejezetten rád szabott edzéstervre. Ami kellőképp megmozgat, ugyanakkor igazodik edzettségi szintedhez. Ez leginkább úgy érhető el, ha edző segítségét kéred. Ha kifejezetten a fenék formálás a cél, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd Tótfalusi Alexandra edzőt.

A fenék edzés fenék erősítő gyakorlatokból áll. Mivel egy nagy méretű izomról van szó, így komolyan meg kell edzeni, hogy eredményt érj el. Ehhez viszont először a fenék erősítő gyakorlatokat kell megtanulnod helyesen kivitelezni. Alexandra nem csak az edzésterved készíti el személyre szabottan, hanem abban is segít, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd. Ha szeretnél Alexandra segítségével fejlődni, akkor érdemes ellátogatni a fenekformalas.com weboldalra, ahol még több hasznos információhoz juthatsz és Alexandra elérhetőségét is megtalálod!

Vélemény, hozzászólás?