Fekete péntek – Éljen az akciókkal!

Ma már keveseknek kell részletezni, hogy mi is az a black friday, vagyis a fekete péntek. Sőt, sokan direkt erre a napra vesznek ki szabadságot, hogy minden akciós terméket be tudjanak szerezni, amikre vágynak.

Fekete péntek napján az árak a padlóra zuhannak, így az sem ritka, hogy egyes termékekhez töredék áron juthatsz hozzá. A fekete péntek Amerikából indult ki és nem a kereskedők vagy a vásárlók adták neki ezt a nevet, hanem a Phiadelphiai Rendőrség. Ők ugyanis kevésbé voltak oda a Hálaadás utáni pénteken kialakuló dugókért, valamint a járdákon várakozó hosszú sorokért, mivel az ezekből fakadó rendbontások és balesetek bőven adtak nekik munkát. Amerikában gyakran túlzásba esnek, így a fekete péntek kapcsán is, elég csak pár videót megtekinteni az akciós termékekért egymást püfölő emberekről. Szerencsére Magyarországon ennél jóval kulturáltabb keretek közt zajlik le a fekete péntek. Az viszont közös az amerikai black friday nappal, hogy az eredeti árak töredékéért juthat hozzá kedvezményes termékek nagy részéhez.

A fekete péntek eseményhez ma már egyre több üzlet és áruház csatlakozik, aminek eredményeként még több termékhez juthatunk hozzá kedvezményes árakon. Ha aznap dolgozik és csak kevés ideje lenne vásárolni, akkor sem kell elkeseredni, hisz sok üzlet a webáruházaira is kiterjeszti az akciókat, így kényelmesen a számítógép vagy a telefon mögül sorban állás nélkül. A fekete péntek kiváló lehetőség, hogy a karácsonyi bevásárlást olcsón megússza. Megéri időben összeszedni kinek mit szeretne, mivel black friday napján egyes termékekhez akár 50-70%-os akciós áron is hozzájuthat. Ha szeretné látni mely üzletek vesznek részt a fekete péntek eseményen, akkor látogasson el a black.friday.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?