Esküvői ruhaszalon – ahol minden fehér

Minden lány álma, hogy egyszer pompázó ruhában alhasson oltár elé és szíve választottjával össze kösse életét. Ezen a nagy eseményen mindennek tökéletesnek kell lennie: a fogadó teremnek, az ételnek, a hangulatnak, a díszítésnek és bizony a menyasszonyi ruhának is.

Esküvői ruhaszalon választáskor a hölgyek könnyen pánikba eshetnek, hiszen a nagy választék is megnehezítheti dolgukat. Érdemes jól szétnézni, összehasonlítani az ajánlatokat, az árakat és csak ezután választani. A Gloria szalon egy 1936 óta Budapesten működő, mennyasszonyi ruhákat felkínáló szalon, melyben kiváló minőségű, egyedi darabokkal találkozhatnak a menyasszonyok. Ruhakollekciói a leghíresebb márkavédett, külföldi darabokat is tartalmazzák, ám az egyedi elképzelések megvalósítása sem kerüli el a szalon dolgozóinak figyelmét, akik rendkívüli szakértelemmel állnak a hölgyvendégek rendelkezésére. Az időpont egyeztetése után, jöhet a ruhapróba, mely során a menyasszony megosztja elképzeléseit, hogy mi az, amire vágyik, és amiben szerinte jól érezné magát.

Ha ez megvan, mégiscsak érdemes más darabokat is felpróbálni és nem rögtön az eső fazonnál maradni, mert talán épp egy olyan darab tetszhet meg, amelyre addig egyértelműen nemmel szavazott. Azoknak sem kell pánikba esniük, akiknek nincsenek konkrétumok a fejükben, hisz a legjobb útbaigazítást kaphatják a szalon dolgozóitól, és bizonyára eredményes választással zárul a találkozó. Ha párjával már kitűzték az esküvő dátumát, akkor ne habozzon felkeresni minket, hiszen ruháink nagy népszerűségnek örvendenek, a szeptemberben érkező új kollekciók darabjai pedig mindig gyorsan kikerülnek a szalonból. Az időpontfoglalásról és egyéb tudnivalókról bővebben olvashat a gloriaszalon.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?